PREMIÄR: Sammys V75-tips

Köpandel inleder samarbete med Sammy Zerai – travintresserad småbarnspappa med flera års erfarenhet inom travet. Vi har en otroligt trevlig lördagseftermiddag att se fram emot när klassiska Solvalla slår upp portarna igen! Här är mina tidiga tankar och analyser. 

Som spelläggare är förberedelser och detaljer allt och jag har som tumregel att inte lämna något åt slumpen. Kuponger granskas tidigt och sedan sätter jag igång med de grundläggande arbetet inför loppet. Arbetet sker systematiskt och är väl genomarbetat.

Min spelstil är att kartlägga, syna och plocka bort dåliga favoriter samt att krydda detta med kalkylerade och smarta drag för att skruva upp värdet!

V75-1: Spårlottningen är gjord och visst blev det 1 Borups Victory som vann den, vilket öppnar upp för goda möjligheter. Spår 1 är alltid lite besvärlig men här håller jag ändå Borups Victory högst och sammantaget är det ett intressant spikförslag!

V75-2: Här har vi fyra hästar (1 Hard Center, 5 Star Muscle, 7 Frankie Godiva och 10 Sultan) som gör första gången ska tävla med kombinationen barfota runt om och jänkarvagn. För mig är 7 Frankie Godiva den klart starkaste hästen och ska ses med god segerchans.

V75-3: 5 Bedazzled Sox har goda möjligheter till en fin insats på lördag och kommer från en bra säsong ifjol. Det blir intressant att se vad 11 Tetrick Wanja kan hitta på och jag har stora förhoppningar på honom. 6 Coquaholy är alltid att räkna med.

V75-4: Jämnt lopp där jag dock tycker mig se att 6 Athena Face kan skapa oreda. Känslan är att hon kan bli svår att ta ikapp om starten blir som tilltänkt. 10 Fabolous Pellini ska även ha goda chanser.

V75-5: 4 Chapuy, 5 Eddy West och 9 Four Guys Dream har samtliga goda segerchanser här. 7 Ferrari Sisu ser jag som en potentiell skräll medan 1 Aetos Kronos känns oberäknelig.

V75-6: Här är jag inne på en fin skrällchans! 4 Cornerstone tycker jag har gjort det bra under den senaste perioden och snart så kommer det att smälla till. Han har sett bra och laddad ut över upploppet och jag vill gärna flagga för denna skräll på lördag!

V75-7: 11 High On Pepper och 12 Castor The Star ser jag som de starkaste hästarna. Om man har spårlottningen i beaktning så kan det dock vara en god idé att gardera och jag förväntar mig att 3 Comes With Age kommer vara med och nosa däruppe.

Önskar er en fortsatt trevlig dag! / Mvh Sammy

⭐GARANTENS⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Pass upp!

Årets bästa söndag är här, Elitloppssöndagen! Gustaf Björk har som vanligt gjort jobbet till…

Bästa vinnaren under dagen!

Linus Eriksson satte sju rätt på samtliga system under gårdagen och har överlag visat…

”Den galoppen kostade oss runt 200.000 kronor”

Daniel Olenklint jobbar till vardags på Travronden och på Överodds.se. Den här helgen har…

Helgens mest intressanta drag!

Årets bästa helg är här med dubbla V75-omgångar. Linus Eriksson delar med sig av…

Mot nya vinster! 🥳

Vi har tagit pulsen på Göran Nolander inför fredagens V64-Xpress. Kalmar och Hagmyren delar…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info