”Rent hästmässigt får vi väldigt mycket häst för pengarna här!”

Kristofer Axén från Spelvärde.se har koll på kvällens V86 omgång och han delar här med sig av sin känsla inför kvällen.

V86 på Solvalla och Åby ikväll – just den kombinationen är min och nog de flestas favorit. Dessutom 23 miljoner i jackpot och det ser betydligt roligare ut än förra onsdagens sorgliga favoritparad.

Det finns flera heta drag den här omgången och ett av dessa är 12 Ike Schermer (V86-7) i den sjunde avdelningen. Han var inget märkvärdig som trea senast, men stallet hade en sämre period ett tag på grund av för dåligt hö. Nu ska den biten vara ordnad och stallet ståtar också med två raka segrar, vilket förstås är positivt. Utgångsläget är iskallt med spår tolv för Ike Schemers del, men jag kan bara inte låta bli att tro på honom ändå. Han är väldigt bra för det här loppet – vilket han inte minst visade vid V75-segern i somras då han var helt överlägsen. Att vi får fyra procent på honom är bara att tacka och ta emot – rent hästmässigt får vi väldigt mycket häst för pengarna här!

Allt jag begär är lite klaff, då ska detta bli riktigt roligt… Fler sköna speldrag finns i de andra avdelningarna och jag lutar mig emot en stark spetsspik på mitt system ikväll.

Lycka till!

Kristofer Axéns V86 lag hittar du här:

AXÉN – SPELVÄRDE.SE – 500 kr per andel

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media