Premiär för andelsspel hos Svenska Spel!

Nu är vi LIVE på Spela Tillsammans där vi har premiär för andelsspel!

Nu finns äntligen chansen att köpa andelar i system skapade av sportspelsexperterna från Överodds.se på Svenska Spel! Vi på Köpandel är otroligt glada och stolta över att få ge dig möjlighet att på än fler plattformar få spela tillsammans med några av Sveriges främsta spelexperter knutna till oss! För att spela tillsammans är roligare än att spela ensam.

Vi satsar rejält på detta direkt från premiären och erbjuder dig som kund möjligheten att – varje dag – välja att ta rygg på några av framförallt Överodds, men även andra initierade sportspelares system!

Varje dag har du alltså möjlighet att köpa andelar i färdiga system till Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Powerplay och Bomben.

Vi vet sedan tidigare att det ger betydligt slagkraftigare system när man väljer att spela tillsammans.

Klicka här för att komma till andelssidan.

Och du! De är i form – i söndags slog experterna på Överodds till med 13 rätt på två system på Europatipset! Totalt gav systemförslagen nästan 400.000 kronor i nettovinst!

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se