”Jag tror på toppchans!”

Oliver Kandergård, 25 inleder samarbete med Köpandel. Oliver kommer från Arvika i Värmland men bor just nu i Uppsala där han jobbar som professionell ishockeyspelare i Almtuna IS som spelare i hockeyallsvenskan. Inför lördagens premiäromgång bjuder Oliver på sina tre första rubrikhästar. Omgången på förhand ser väldigt klurig ut och de flesta avdelningarna är väldigt öppna och jämnspelade. Så här finns absolut förutsättningarna till riktigt fina pengar på lördag.

Bästa spik: 6 Global Classified (V75-6)
En häst som jag följt ett tag och som senast stod för en urstark prestation när han fick tryck längs vägen och höll otroligt bra till vinsten. Han fick nu återigen ett bra spår och kan öppna raskt och med Magnus A Djuse som har vunnit 4/4 senaste loppen han kört hästen. Ekipaget är i skrivande stund inte ens favorit så här finns fint värde. Jag tror på en toppchans.

Omgångens skräll: 1 I Love Faux Depart (V75-2)
Ett 6 årigt sto som gick ett bra lopp förra starten på Åby där Björn Goop serverade ett fint lopp på innerspåret och sköt till bra när luckan kom. Från ett perfekt innerspår då hon är väldigt snabb ut tror jag hon skulle kunna leda hela vägen till just nu under 10 spelprocent. Tränaren tycker hon känns mycket bättre i form till denna starten så bara att hålla i sig Zeb Jonasson.

Mest överspelade: 12 Danao Degli Dei (V75-6)
Detta är en jättefin häst som kommit till Adrian Kolgjini från Gocciadoro och radat upp segrar. Men till denna starten från bricka 12 på 1609m tror jag det kommer bli väl tufft. Väl medveten om att hästen är bra men tror att han kommer få en väldigt tuff resa och därmed svårt att vinna. Han tål att göra jobb själv längs vägen men risken finns att det blir någon annan häst som då istället får en bättre resa. Som favorit tycker jag att han är överspelad.

Liten presentation från Oliver:
Mitt stora intresse utanför ishockeyn är trav, som jag varit intresserad av sedan 18 års ålder. Sporten är en stor del av min vardag och något jag följer dagligen, antingen på plats eller via ATG live. Spenderar många timmar i veckan på läsa tidningar, ta del av intervjuer och iaktta lopp.

Gör noggrant genomtänkta system och drar mig verkligen inte för att spika lågprocentare. Hade varit superkul om vi kunde jobba in en större vinst här tillsammans.

Jag är även delägare i en häst som heter Borups Vallmo, ett 5 årigt sto som är i träning hos Paw Mahony i Värmland. Det är något alldeles speciellt att få vara delägare.

⭐KANDERGÅRDS UNIKA⭐
⭐KANDERGÅRDS BOMB⭐
⭐KANDERGÅRDS TOKER⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Bergsäkert!

Timo Nurmos verkar forma en ny Mellby Viking i sin Mellby Knekt, som är…

En blandning från norr till söder!

Kvällens V64-omgång är det Halmstad och Boden som delar på. En blandning av hästar…

Proppen ur på hemmaplan

Storvinsten börjar smyga sig närmare och närmare för varje dag nu. Det blev nyligen…

Kopplar grepp om omgången direkt!

Extra miljoner att spela om ikväll när det är jackpot på V86. Vi har…

Genväg till miljonerna

Nya storvinster närmar sig hastigt för varje dag. Vi har varit rätt ute på…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info