”Den galoppen kostade oss runt 200.000 kronor”

Daniel Olenklint jobbar till vardags på Travronden och på Överodds.se. Den här helgen har han således en hel del att stå i och vi ringde upp honom för att kolla av hans tankar inför den här fantastiska elitloppshelgen som vi har framför oss.

Hur är formen inför helgen, Daniel?

-Den är på gång tycker jag! I lördags hade vi lite otur på andelsspelet då vi får sju rätt om Usain Töll håller sig i trav hela vägen…Nu galopperade han på upploppet men som det såg ut så hade han inte haft några större problem att hålla undan felfri och det var såklart riktigt tråkigt. Med honom som vinnare hade vi nog kunnat inkassera runt 200.000 kronor till andelsbolaget.

Vad ska man tänka på inför lördagens V75-omgång?

-Det ser otroligt spännande ut på lördag. Flera av loppen ser väldigt öppna ut där exempelvis Harper Hanovers lopp (V75-7) är vidöppet i år. Topphästar som Power, Aetos Kronos och Calle Crown är exempelvis spelade på vardera några ynka procent och i det här loppet vill jag gardera och jobba in en skräll.

Finns det någon bra spik under lördagen?

-Det är klart att Castor The Star (V75-5) ska ses med en stor segerchans. I den senaste starten landade han på 1.11,0/2140a och då fick till och med Francesco Zet sträcka på sig för att ta sig förbi till slut. Nu ser det återigen ut som att Castor kan ta hand om ledningen och när han nu möter ett enklare motstånd än senast så talar mycket för att han leder det här loppet från start till mål.

På söndag har vi också fantastiska tävlingar. Vem vinner egentligen Elitloppet i år?

-San Moteur är en korrekt favorit tycker jag. Det är ett fenomen som både är stark och speedig. Jag stod själv på E-läktaren och bevittnade när han vann Jubileumspokalen på 1.09,7/2140a ifjol och då ska man även ta hänsyn till att han gick i andraspår hela vägen och att han (enligt GPS) avslutade i 1.05-tempo över upploppet.

-Bakom honom är det extremt öppet. Don Fanucci Zet drog nog vinstlotten med spår 1 bakom bilen och har vunnit 16/18 starter när han har tävlat i ledningen på svensk mark. Fjolårsvinnaren Etonnant är jag dock inte lika ”het” på. Jag tror att det går för fort för honom på söndag. Då tycker jag att de två andra franska hästarna, Hohneck och Go on Boy är klart intressantare!

Innan vi släpper dig. Det är jackpot på BIG 9 och där var du också med och högg förra helgen!

-Ja, det stämmer. Vi fick åtta rätt på vårt andelsspel och ingen hittade alla 9 rätt. Hade Aston Villa gjort ett mål (borta mot Liverpool) till så talar mycket för att vi hade varit ensamma om 9 rätt och då hade vi inkasserat 2,1 miljoner kronor. Vi gör ett nytt försök på BIG 9 den här helgen. Det är den avslutande omgången i Premier League och jackpotpengarna gör att spelvärdet är högt den här omgången. Notera dessutom att BIG 9 den här veckan avgörs under söndagen.

Tack för dina tankar och lycka till i helgen!

-Tack, det ska bli en underbar helg med fantastisk travsport. Jag längtar redan!

⭐OLENKLINT - MOT MILJONEN⭐
⭐DANIEL OLENKLINT - ÖVERODDS.SE⭐
⭐OLENKLINT - ELITLOPPET!⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Bergsäkert!

Timo Nurmos verkar forma en ny Mellby Viking i sin Mellby Knekt, som är…

En blandning från norr till söder!

Kvällens V64-omgång är det Halmstad och Boden som delar på. En blandning av hästar…

Proppen ur på hemmaplan

Storvinsten börjar smyga sig närmare och närmare för varje dag nu. Det blev nyligen…

Kopplar grepp om omgången direkt!

Extra miljoner att spela om ikväll när det är jackpot på V86. Vi har…

Genväg till miljonerna

Nya storvinster närmar sig hastigt för varje dag. Vi har varit rätt ute på…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info