Häng med ett lag i toppform – med en given spik

Jag spikar utan att blinka

Mycket härlig lördag väntar med stor jackpot och fina lopp. Mattias Holmgren på Travronden fick frågan hur formen känns inför V75 och hur tankarna går.

Formen är fortsatt helt på topp! I onsdags på V86 var vi extremt nära fina pengar med endast en förstareserv från åtta rätt. Som plåster på såren blev det fyra sjuor och ett gäng sexor med nästan femdubbla pengarna tillbaka.

På V75 har det gått väldigt bra sista tiden. För en månad sedan var vi lyckosamma med 54.702 kronor tillbaka per system och 5.470 kronor tillbaka per andel.

Nya tag på Åby nu i helgen. Det är V75 med jackpott, 78 miljoner spås det i sjurättspotten, och sportsligt riktigt fina lopp.

Bästa spiken är Zarenne Fas. En häst Jerry Riordan håller väldigt, väldigt högt. Han har årsdebuten avklarad och jag tror att han vinner detta oavsett upplägg. De sportsliga höjdpunkterna är Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal. Jag var och gjorde reportage på förhandsfiguren Stefan Melander nyligen. Stallet har formen på topp och det lät mycket, mycket bra på både Green Manalishi och Ganga Bae.

200 kronor per andel. Varmt välkomna att hänga med!

Laget hittar ni HÄR

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se