Dubbeljackpot och fredag! 

Vi har tagit tempen på Malin Rydelius inför kvällens spännande omgång som dessutom kryddas med extrapengar i potten!

Vi har en härlig omgång som saxas mellan Åby och Bergsåker ikväll. Det ser ut som att hemvändaren Robert Bergh kan få en bra dag på jobbet denna fredag. I första avdelningen hittar vi 11 Ivory Di Quattro som nu går ner i klass och möter mycket enklare motstånd. Den längre distansen gillar han och han är ett spikförslag. Tål grovjobb. Motbud 5 Final Whistle som är favorit just nu. Höll strålande på distansen senast och Djuse testar här igen. 10 Minnestads Ecuador stark och rejäl och passande distans.

Ett drag hittar jag i avdelning tre. 11 Underbarosåfin som avslutade riktigt bra senast och har fin form. Får han ett lika bra lopp denna gång kan segern vara ett faktum. I samma lopp hittar jag en skräll nämligen Berghs 10 L.L.Pod Primo som galopperade senast med 250 m kvar och hade varit långt fram annars. Tippad endast till 4% nu.

Fint kallblodslopp i femte avdelningen och 9 Ulvsåsen är favorit just nu och den klappade ihop senast och mest troliga förklaringen var värmen och långresan. Har ett bra lopp längre fram så man vill troligt inte ge ett för tufft lopp. 11 B.W.Rune har toppform för dagen Mats Djuse upp nu och han kan vara segeraktuell men ska gå med skor nu. Skrällbud 10 Tangen Tuff som gjorde ett grymt bra lopp senast. Möter tuffa hästar även nu men är startsnabb och man kör nog till direkt från start för en bra position och han kan överraska. Tjomslandtränade 14 Havglimt gick bra senast i Norge där ingen mindre än Odd Herakles vann. Streckad 6 %. Jag streckar på lite här och hoppas det skräller. 

I avslutningen tror jag mycket på 3 Sweetman som är startsnabb och går bäst i ledningen. Galopperade senast men jag hoppas han går felfritt här. Det kan bli spets och slut. Motbud 10 Ferrari Sisu ska visserligen gå med skor nu men har en tuff avslutning och tål grovjobb. 9 Guzz Mearas ska gå med jänkarvagn och är på väg mot formen. Skrällbud 8 Velvet Gio som är stark och rejäl och mött tufft motstånd. Streckad 3% nu.

Välkomna att lira med mig ikväll! / Malin

⭐️PUMANS HETA CASH⭐️
⭐️PUMANS HUNDRALAPP⭐️
⭐️Här hittar du alla våra V64-lag⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Pass upp!

Årets bästa söndag är här, Elitloppssöndagen! Gustaf Björk har som vanligt gjort jobbet till…

Bästa vinnaren under dagen!

Linus Eriksson satte sju rätt på samtliga system under gårdagen och har överlag visat…

”Den galoppen kostade oss runt 200.000 kronor”

Daniel Olenklint jobbar till vardags på Travronden och på Överodds.se. Den här helgen har…

Helgens mest intressanta drag!

Årets bästa helg är här med dubbla V75-omgångar. Linus Eriksson delar med sig av…

Mot nya vinster! 🥳

Vi har tagit pulsen på Göran Nolander inför fredagens V64-Xpress. Kalmar och Hagmyren delar…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info