Helgens mest intressanta drag!

Årets bästa helg är här med dubbla V75-omgångar. Linus Eriksson delar med sig av sina rubrikhästar inför lördagens V75-omgång.

Omgångens bästa spik

I en annars ganska klurig V75-omgång finns det en häst som verkligen sticker ut vad gäller segerchans. 4 Castor The Star (V75-5) har i de två senaste starterna varit ute mot stenhårt motstånd och gjort det väldigt bra utan att få vinna. Senast gav han från ledning en sådan häst som Francesco Zet en match och tiden, 1.11,0a/2140, står sig riktigt bra även i klasser högre upp. Nu är det däremot bronsdivisionen som gäller och när han då också lottats till närmast perfekta förutsättningar ser jag inget annat scenario än att han tar han om ledning och sedan leder runt om. Inte den roligaste vad gäller procent, men en sällan skådad stark spik!

Omgångens överspelade

11 Marabou Brodda (V75-2) har haft en stark vinter och vår med flera topplacering på V75. Därmed har stoet också sprungit på sig en del pengar, vilket gör att hon i denna Diamanstoet-final startar med 20 meters tillägg. Näst senast stod hon inför liknande uppgift och lyckades då inte hämta 20 meter på varken Waytocashflow som Pam Trot. Dessa startar nu återigen 20 meter framför och dessutom möter Marabou Brodda ytterligare några starka konkurrenter. Tidsmässigt kommer det krävas en rejäl rekordsänkning och inte ens då är det garanterat att hon ska lyckas hinna fram. Nej, den här uppgiften ser allt annat än lätt ut och jag har till över 15 procent inga som helst problem att lämna sexåringen utanför kupongen.

Omgångens bästa skräll

11 Demon (V75-3) övertygade vid sin försöksseger när han efter avancemang till dödens krossade sina konkurrenter. Från stall Casillo har, och fortsätter, man hylla hästen och tror att det kan vara en av de bättre hästarna de startat i Sverige. Med såväl styrka som tuffhet räds han inte lite spår under vägen, vilket kan tänkas komma att krävas då han lottats till spår elva. Att han inte är favorit är med tanke på läget inget att säga om, men att hästen i skrivande stund är spelad till ynka tre (!) procent är för mig ett stort skämt. Här har spelarna verkligen inte gjort läxan och för mig är det här en av helgens mest intressanta drag!

⭐⭐⭐LINUS TRAVRONDEN SPEL - STORA⭐⭐⭐
⭐⭐⭐LINUS ERIKSSON - TRAVRONDEN SPEL⭐⭐⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

I resultatprofilen sticker en detalj ut!

I onsdags satte STATISTIK-JENS åtta rätt på V86 – både på originalsystemet, på det…

”Han kan vinna även den tunga vägen!”

Det blev en bra onsdag även om vi gärna sett ytterligare någon skräll utöver…

Formkurvan pekar åt rätt håll!

Gävletravet bjuder på dagens V64-tävlingar och ett lågtryck har dragit in över landet som…

Nu bryts segertorkan!

Jackpot på V86 är bland det bästa som finns. En svår spelform där det…

Görans V64-tips!

Tisdag, det bjuds på V64 på Jägersro i Malmö och vi har tagit pulsen…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info