Bergsäkert!

Timo Nurmos verkar forma en ny Mellby Viking i sin Mellby Knekt, som är en son till den förtsnämnde. Det finns helt klart likheter mellan dessa – skillnaden är väl att Mellby Knekt fått lite bättre trav (troligtvis från sin travmaskin till mamma. – Don’t Wear Pjs). Oavsett så är det omgångens bergsäkra spik! Mina lag här på Köpandel har ju inlett 2024 starkt, och hela 2023 blev också ett succéår för flera av mina lag. Som bäst gick ett av mina lag över 3,5 miljoner plus under året – vilket är helt otroligt! Mina lag har nu spelat in mest pengar i hela Sverige vid flera tillfällen under många års tid, så det är aldrig bortkastat att sitta med en andel, eller två… Bergsåker är det som gäller den här lördagen och pass upp för hemmatränarna, som verkar ha vässat lite extra till den här omgången.

Vad tycker du om veckans V75-omgång?

– Väldigt intressant! Den bästa spiken var lätt för mig att se, och den bygger jag givetvis alla mina system kring. Man måste som bekant våga ta ställning för att bli framgångsrik på V75. I övrigt är omgången väldigt öppen och svårlöst där alla lopp har flera tänkbara vinnare. Det är svårspikat och även svårt att gå kort i flera lopp. Högt spelvärde och jag tror på stor utdelning.

Har du någon skräll att bjuda på?

– Jag vill varna för hemmahästen 11 Underbarosåfin (V75-3), som ska tävla barfota runt om för första gången någonsin. Henrik Svenssons häst står bra inne i klassen och har vässats mot det här. Han satt fast med sparade krafter i sin senaste start och har flera gånger visat att han duger gott i klassen på V75.

Vilken häst får man inte missa på kupongen?

– Daniel Redéns 1 Kentucky River (V75-6) såg väldigt rapp och fin ut i comebacken senast. Hästen verkar ha gått framåt mycket under vintern och ser ut att kunna få en väldigt rolig säsong. Han är framförallt väldigt stark, men också snabb ut och allround. Givet streck!

Vad ska man tänka lite extra på den här omgången?

– Att vi är inne i Elitloppsmeetinget och många tränare har siktat extra mycket mot det här meetinget. Alla vill till Elitloppshelgen och det dyker därför upp mer och mer “sommarhästar”, som alla verkar vara väl förberedde. En sådan tror jag 3 Riet Hazelaar (V75-3) kan vara. Daniel Wäjerstens nyförärv står perfekt inne i klassen och det är hemmaplan. Det skulle förvåna mig mycket om Wäjersten inte vässat ordentligt för att hon ska säkra en plats i bronsfinalen här. Missa inte henne!

Mina preliminära systemförslag ligger upplagda i samtliga lag – så det är bara att klicka in och kika innan ni väljer att ta en andel.

⭐⭐⭐FREDRICS STORA V75-SYSTEM⭐⭐⭐
⭐⭐⭐FRÄKKE FREDRIC⭐⭐⭐
⭐⭐⭐FREDRIC LINDMAN - SPECIAL⭐⭐⭐
⭐⭐⭐FREDRIC LINDMAN - TRAVRONDEN SPEL⭐⭐⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Barfota runt om för första gången i livet!

Lördagens V75-omgång avgörs på Gävletravet. Det är jackpot där det adderas runt 20 miljoner…

Inte lätt att stå emot över Kalmars upplopp!

Linus Eriksson från Travronden Spel delar med sig av omgångens bästa spik, överspelade samt…

20 157 kronor per andel i vinst på satsade 200!

Succé för Daniel “Hulken” Ljunglöf på V64!  Grattis till vinsten! -Tack så mycket, riktigt…

Med värmen kommer formen

Det är varmt i luften och tipsen är stekheta. Det har blivit flera vinster…

Dubbeljackpot!

Solvalla och Åby bjuder på både fina V86-tävlingar och fint väder, så jag skulle…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info