V64 – Vi startar veckan med Jackpot!

Det blev full pott för mitt “Jackpot-lag” på V75 i söndags, vilket självklart var väldigt roligt. Jag hade så klart hoppats på sju rätt för alla lag, men det blev alltså bara ett lag som fick fira med fina pengar tillbaka den här helgen. Det är kul att man kan bjuda på vinster i princip varje vecka nu. Och ikväll är det dags för nästa storvinst. Mina lag här på Köpandel har även i övrigt inlett 2024 starkt, och hela 2023 blev också ett succéår för flera av mina lag.

Som bäst gick ett av mina lag över 3,5 miljoner plus under året – vilket är helt otroligt! Mina lag har nu spelat in mest pengar i hela Sverige vid flera tillfällen under många års tid, så det är aldrig bortkastat att sitta med en andel, eller två…Vad tycker du om kvällens V64-omgång?

– Först och främst – Det är alltid extra intressant när det är JACKPOT. Jag tycker att Visbytravet får till roligare och roligare omgångar för varje år som går. Kvällens omgång har en solklar vinnare och spik, som gör att det känns lite mer som V5 än V64. Det är dock fem övriga avdelningar i övrigt och jag har stor tro på omgången. Oavsett så ska jag få sex rätt, och sedan hoppas att vi får med oss lite skrällar också.

Har du någon skräll att bjuda på?

– Absolut. Jag tycker att 1 Atlantico (V64-3) kommer från flera vettiga insatser och står lite på tur för att vinna. Ikväll är det perfekt läge och strular det bara lite för den klara favoriten så tror jag att Atlantico är den som kommer nypa segern.

Vilken häst får man inte missa på kupongen?

– Maria T Karlsson har visat ruskigt bra form på stallet senaste månaderna och 11 Staro Queens (V64-4) kan absolut rida på den vågen. Det femåriga stoet är mycket bättre än vad raden visar och absolut bra nog för att vinna det här. Jag kommer i alla fall inte spela utan henne ikväll.

Vad ska man tänka lite extra på den här omgången?

– Visbytravet brukar alltid ge lite fördel åt ledarhästarna. Det är både på grund av hur bankroppen ser ut, men även för att det kan vara lite ojämna fält och därför är risken för strul under slutvarvet större om man har många hästar framför sig. Leta vinnare i främre träffen alltså! Har man inte tid att ligga riktigt mycket tid på att studera kvällens startlistor så kan det vara en lite extra bra idé att köpa en andel just ikväll. Jag har i alla fall gjort jobbet och känner mig full av självförtroende inför kvällen. Tipset är alltså att köpa en andel, eller två.

Mina preliminära systemförslag ligger upplagda i samtliga lag – så det är bara att klicka in och kika innan ni väljer att ta en andel.

Nu tar vi hem MILJONERNA tillsammans – igen!

🔸FRÄKKE FREDRIC🔸
🔸FREDRIC LINDMAN - TRAVRONDEN🔸
🔸LINDMAN SJÖAR MED SMÅ MEDEL🔸
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

V75 Kalmar – Givet streck trots det trista läget

Dubbeljackpot – nu kör vi! Midsommar är över och nu tycker jag att vi…

V75 Kalmar – Bästa skrällen är helt ospelad!

Som brukligt arrangeras V75 av Kalmartravet på söndagen under midsommarhelgen och vädret ser ut…

GS75 Rättvik – Endast 24% på spelvärda spiken!

På Rättvik landar vi traditionsenligt under lördagen där GS75 tävlingarna ska avgöras. Riktigt fina…

V65 Årjäng & V64 Hagmyren – Två kalla spikar visar vägen!

🌼Glad Midsommar!🌼 Idag har vi två jackpotomgångar att sätta tänderna i lagom till sill-lunchen!…

V64 Dannero – Favorit i repris i Midnattspokalen

Dagen innan midsommar och det är dags för midnattstrav på Dannero med jackpot och…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info