Nya påskpengar!

Gårdagens jackpothysteri har börjat lägga sig, men nu är det dags att jaga nya påskmiljoner. Tipsformen och spelglädjen är fortsatt på topp, så jag är säker på att nya storvinster kommer snart. Mina lag här på Köpandel har ju inlett 2024 starkt, och hela 2023 blev också ett succéår för flera av mina lag. Som bäst gick ett av mina lag över 3,5 miljoner plus under året – vilket är helt otroligt! Mina lag har nu spelat in mest pengar i hela Sverige vid flera tillfällen under många års tid, så det är aldrig bortkastat att sitta med en andel, eller två…

Vad tycker du om dagens GS75-omgång?

– Det är en väldigt intressant omgång som Halmstadstravet bjuder på. Hög kvalité på sporten och svårlösta spellopp. Jag hoppas också att många spelare har lagt all sin tid på gårdagens V75-omgång, och därför får dagens GS75-omgång ännu högre spelvärde för oss som är väldigt pålästa. Det är bra läge idag!

Har du någon skräll att bjuda på?

– Självklart, och många! Men här bjuder jag nog bara på en, och det är 6 Eppur si Mouve (GS75-3). Hästen gör comeback efter över ett år från tävlingsbanan, men det här är en högkapabel häst med helt rätt inställning. Han brukar alltid prestera bra och det är anmält barfota runt om direkt. Jag har bra skrällvibbar här.

Vilken häst får man inte missa på kupongen?

– Alltså, 3 Boreas (GS75-5) är en av mina favoriter i den här kullen födda 2020. Hästen har visat riktigt fin talang och bra kapacitet, och jag följer den här årsdebuten med stor spänning. Jag tror att han kan slåss om det bästa fyraåringarna under året, så i dagens lopp kommer grundkapaciteten räcka väldigt långt.

Vad ska man tänka lite extra på den här omgången?

– Jag har två ruskigt starka spikar som jag bygger alla mina system kring. Det är sällan jag har så bra känsla kring spikarna, och då tycker jag verkligen att det är läge för att försöka ta rejält betalt. Jag ska ha sju rätt på alla mina lag idag – inget annat är godkänt.

Mina preliminära systemförslag ligger upplagda i samtliga lag – så det är bara att klicka in och kika innan ni väljer att ta en andel.

Nu tar vi hem MILJONERNA tillsammans – igen!

⭐FRÄKKE FREDRIC⭐
⭐FREDRIC LINDMAN - TRAVRONDEN SPEL⭐
⭐FREDRIC LINDMAN - HUNDRINGEN⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Bergsäkert!

Timo Nurmos verkar forma en ny Mellby Viking i sin Mellby Knekt, som är…

En blandning från norr till söder!

Kvällens V64-omgång är det Halmstad och Boden som delar på. En blandning av hästar…

Proppen ur på hemmaplan

Storvinsten börjar smyga sig närmare och närmare för varje dag nu. Det blev nyligen…

Kopplar grepp om omgången direkt!

Extra miljoner att spela om ikväll när det är jackpot på V86. Vi har…

Genväg till miljonerna

Nya storvinster närmar sig hastigt för varje dag. Vi har varit rätt ute på…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info