Genväg till miljonerna

Nya storvinster närmar sig hastigt för varje dag. Vi har varit rätt ute på tipsen på sistone, men inte riktigt haft “stolpe in” till slut. Spelglädjen är i alla fall fortsatt på topp, så jag är säker på att nya storvinster kommer snart. Mina lag här på Köpandel har ju inlett 2024 starkt, och hela 2023 blev också ett succéår för flera av mina lag. Som bäst gick ett av mina lag över 3,5 miljoner plus under året – vilket är helt otroligt! Mina lag har nu spelat in mest pengar i hela Sverige vid flera tillfällen under många års tid, så det är aldrig bortkastat att sitta med en andel, eller två… Ikväll är det V64 från Eskilstuna som gäller – en bana som jag spenderat mycket tid på. Min andra hemmabana och jag gillar framförallt hur hästar som kanske inte kämpar som bäst längre kan få lite extra glöd när de ser stallbacken efter mållinjen.

Vad tycker du om dagens V64-omgång?

– Det är en väldigt intressant omgång med flera väldigt jämna lopp. Jag har hittat en stenklar spik, som tyvärr blir klar favorit. Det gör dock ingenting då jag föredrar att ha en stensäker grund till lite högre procent än en vinglig med lite lägre spelprocent. Framförallt då jag lägger mycket tid på att gräva fram de där hästarna som kan få värdet att öka rejält. Såna har vi även ikväll och det är bra läge för oss idag!

Har du någon skräll att bjuda på?

– Självklart, många! Men här nöjer vi oss med att bjuda på en. Hemmahästen 6 Win Togehter (V64-2), som för övrigt tränas av formtoppade Jörgen S Eriksson, har hög kapacitet och ska ikväll tävla barfota runt om och med jänkarvagn. Han står bra inne i det här loppet och älskar att tävla på hemmaplan. Senaste gången han gjorde det blev det seger. Och jag tror på repris ikväll.

Vilken häst får man inte missa på kupongen?

– Alltså, 8 Tyson Renegade (V64-5) ser ut att vara en riktig “skjutare”. Hästen galopperade senast, men segrade i comebacken före det och bör vara kraftigt uppåt i form med loppen i kroppen. Han tål grovjobb och att han står tillägg gör ingenting. Han visade näst senast att han också kan spurta vasst om det behövs.

Vad ska man tänka lite extra på den här omgången?

– Som jag var inne på tidigare så är det vissa hästar som mår extra bra och får en liten moralisk skjuts när de ser att stallbacken är efter mållinjen. Därför kan det vara väl värt att hitta hästar som trivs extra bra på just Eskilstunatravet.

Mina preliminära systemförslag ligger upplagda i samtliga lag – så det är bara att klicka in och kika innan ni väljer att ta en andel.

⭐⭐⭐LINDMAN SJÖAR MED SMÅ MEDEL⭐⭐⭐
⭐⭐⭐FRÄKKE FREDRIC⭐⭐⭐
⭐⭐⭐FREDRIC LINDMAN - TRAVRONDEN⭐⭐⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Barfota runt om för första gången i livet!

Lördagens V75-omgång avgörs på Gävletravet. Det är jackpot där det adderas runt 20 miljoner…

Inte lätt att stå emot över Kalmars upplopp!

Linus Eriksson från Travronden Spel delar med sig av omgångens bästa spik, överspelade samt…

20 157 kronor per andel i vinst på satsade 200!

Succé för Daniel “Hulken” Ljunglöf på V64!  Grattis till vinsten! -Tack så mycket, riktigt…

Med värmen kommer formen

Det är varmt i luften och tipsen är stekheta. Det har blivit flera vinster…

Dubbeljackpot!

Solvalla och Åby bjuder på både fina V86-tävlingar och fint väder, så jag skulle…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info