Fördel på hemmaplan!

Grym tisdag med V64-tävlingar på min hemmabana Gävle. Jag har dessutom grottat ner mig extra extra mycket till just den här omgången och stod av den anledningen över måndagens omgång. Allt för att maximera chanserna till sex rätt ikväll. Det är en ganska svår omgång vi har framför oss, så det känns därför extra bra att veta att man ”gjort jobbet”. Sex rätt är givet och jag har god förhoppning om att det ska ge hög utdelning. NU kör vi!

Omgångens bästa spik
Det är framförallt en omgång där det är svårt att hitta en spik, men måste jag utnämna någon till bästa spik så blir det 2 Matteo de Veluwe (V64-4). Enligt mig är det bästa favoriten i omgången. Han är allround och framförallt stark, så tre varv passar perfekt och det är den här typen av hästar som Jorma Kontio är allra bäst bakom. Det kan mycket väl bli tidig ledning, bestämma tempot och sedan lätt undan för den finske gästen. Detta trots att han inte har toppform så här direkt i comebacken enligt tränaren.

Omgångens överspelade
8 Zätamustangen (V64-6) kommer med en fin rad och har varit duktig, men nu är läget sämre och motståndet tuffare. Det blir nog så att han laddas för att försöka nå ledning, trots läget, men jag tror det kommer bli tufft att stå hela vägen den här gången. Det är också överhängande risk att det kommer strula inledningsvis från det här läget. Lägg sedan till att jag tror det finns åtminstone två andra hästar i loppet som är snäppet bättre än vad han är. Överspelad!

Omgångens bästa skräll
Låga procent på 5 Bäcklös Faron (V64-5) är väldigt tilltalande. Visst, han har inte varit som bäst på sistone och raden är inte rolig för dagen, men han är den i fältet med klart bäst kapacitet. Läget är dessutom bra och bara han presterar på normal nivå så har han bra segerchans. Givet förstastreck för mig, och stort tack till alla som gör att vi får låga procent ikväll.

Mina preliminära systemförslag ligger upplagda i samtliga lag – så det är bara att klicka in och kika innan ni väljer att ta en andel. Nu tar vi hem MILJONERNA tillsammans!

Mot alla rätt – igen!

⭐⭐⭐ FRÄKKE FREDRIC⭐⭐⭐
⭐⭐⭐ FREDRIC LINDMAN - TRAVRONDEN⭐⭐⭐
⭐⭐⭐ LINDMAN SJÖAR MED SMÅ MEDEL⭐⭐⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

I resultatprofilen sticker en detalj ut!

I onsdags satte STATISTIK-JENS åtta rätt på V86 – både på originalsystemet, på det…

”Han kan vinna även den tunga vägen!”

Det blev en bra onsdag även om vi gärna sett ytterligare någon skräll utöver…

Formkurvan pekar åt rätt håll!

Gävletravet bjuder på dagens V64-tävlingar och ett lågtryck har dragit in över landet som…

Nu bryts segertorkan!

Jackpot på V86 är bland det bästa som finns. En svår spelform där det…

Görans V64-tips!

Tisdag, det bjuds på V64 på Jägersro i Malmö och vi har tagit pulsen…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info