Tackar tackar!

Det blev en relativt lätt rad under måndagen, vilket innebär JACKPOT ikväll. ”Lindman sjöar med små medel” gick i alla fall plus och tipsformen håller i sig. 2024 har börjat starkt, och hela 2023 blev också ett succéår för flera av mina lag här på Köpandel. Som bäst gick ett av mina lag över 3,5 miljoner plus under året – vilket är helt otroligt! Mina lag har nu spelat in mest pengar i hela Sverige vid flera tillfällen under många års tid, så det är aldrig bortkastat att sitta med en andel, eller två… Ikväll är det dags att plocka hem nya JACKPOTMILJONER. Eskilstuna är min ”andra hemmabana” och lite av en favorit. Jag har stenkoll på hästarna och tränarna i regionen, och andas stor optimism inför kvällens omgång. Jag har en lika stenklar spik som under måndagen, och nu ska vi skörda rejält med alla lagen. Nu åker vi!

Omgångens bästa spik
Det är faktiskt en ganska ”svårspikad” omgång, men jag tycker ändå att man har bästa spikförslager redan i den första avdelningen. 1 Escargoat Gar (V64-1) är en rejäl och väldigt fin häst som nu fått ett lopp i kroppen hos Mattias Djuse. Perfekt spår och kan öppna bra i volten. Han kan mycket väl leda runt om.

Omgångens överspelade
6 Hera Hammering (V64-6) har visat bra kapacitet och gjorde det okej i comebacken senast. Jag tror dock att man har siktet inställt på ”barfotasäsongen” som står för dörren. Hästen är nämligen klart bäst utan skor och att hon ska vara storfavorit med skor ikväll köper jag inte alls. Given storfavorit att gardera!

Omgångens bästa skräll
I en öppen avdelning så är 12 Yes Sun (V64-3) lika bra som någon annan. Hon står bra inne på pengarna och har många gånger tidigare visat att hon är tuff och kan vinna den tunga vägen om det behövs. Spår sju behöver inte alls vara fel i det här sprinterloppet och kan man bara komma iväg tillräckligt bra för att sitta långt framme i fältet direkt så är hästen alltid med och krigar till slut.

Mina preliminära systemförslag ligger upplagda i samtliga lag – så det är bara att klicka in och kika innan ni väljer att ta en andel. Nu tar vi hem MILJONERNA tillsammans – igen!

⭐⭐⭐FRÄKKE FREDRIC⭐⭐⭐
⭐⭐⭐FREDRIC LINDMAN - TRAVRONDEN⭐⭐⭐
⭐⭐⭐LINDMAN SJÖAR MED SMÅ MEDEL⭐⭐⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Bergsäkert!

Timo Nurmos verkar forma en ny Mellby Viking i sin Mellby Knekt, som är…

En blandning från norr till söder!

Kvällens V64-omgång är det Halmstad och Boden som delar på. En blandning av hästar…

Proppen ur på hemmaplan

Storvinsten börjar smyga sig närmare och närmare för varje dag nu. Det blev nyligen…

Kopplar grepp om omgången direkt!

Extra miljoner att spela om ikväll när det är jackpot på V86. Vi har…

Genväg till miljonerna

Nya storvinster närmar sig hastigt för varje dag. Vi har varit rätt ute på…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info