”Le grand finale är här, jackpotmiljonerna ska äntligen ut!”

Årets sista V75-omgång kryddas precis som de senaste åren av en multijackpot på nyårsafton. I år är det 60 miljoner kronor att spela om i sjurättspotten och vi har tagit tempen på tre av våra spelläggare som spelat in fina pengar under veckan.

– Anton Stöckel köp andel här!

60 miljoner – det är vad ATG estimerar att det kommer finnas till en ensam vinnare i dag. Mitt lag har visat toppform under Winter Burst med rejält tillskott i kassan redan på uppesittarkvällen, vilket vi följde upp med att sätta dit sjuan under annandagen och sedan har vi plussat hela vägen fram till i dag.

Dagen som vi alla laddat för har nu kommit och hela uppladdningen mynnar ut i att ha sju rätt i eftermiddag! Jag har arbetat med omgången sedan i torsdags kväll då startlistorna kom och i dag kommer jag spendera hela förmiddagen åt ringa runt till kuskar och tränare för att få den sista informationen. Häng med ett lag i form när miljonerna ska ut!

– Linus Eriksson köp andel här!
Le grand finale är här, jackpotmiljonerna ska äntligen ut! Finalen av Winter Burst är kommen och som blivit något av en tradition är det Axevalla med sitt långs upplopp som är skådeplatsen.  ATG beräknar att en ensam vinnare kan kamma hem lite över 60 miljoner och det vore väl inte helt fel att ta hem så här sista dagen för året?
Till min hjälp denna omgång har jag en spik som hjälpte oss till fina pengar så sent som för en vecka sedan, 2 Reverend Wine (V75-7). Den gången var det spets och slut som gällde, vilket var en stor del av att vi till slut lyckades få dryga 1200 tillbaka per andel. Även idag är taktiken att försöka leda från start till mål och ser man till förutsättningarna har han god chans att lyckas! I övrigt är det kluriga lopp som vi bjuds på och jag blir inte förvånad om det smäller ordentligt i någon av de andra avdelningarna…
Andelarna i mitt lag kostar endast 100 kronor pch jag håller öppet fram till fem minuter innan spelstopp för att hinna få med så mycket information som bara går!

Gott nytt år, nu tar vi dem!

Till att börja med vill jag önska alla ett gott nytt år. Under uppesittarkvällen fick andelsköparna i Dennis Engelbo – Travronden och Dennis Engelbos Stora – Travronden sex rätt på systemen i en svår omgång, vilket gjorde att en andel för en hundralapp förvandlades till 553 kronor och andelarna för 300 kronor blev värda 597 kronor. Under söndagen blev det sex rätt och 300 kronor förvandlades till 1.674 kronor, så formen är på topp! Därmed ståtar laget med tre stjärnor – vilket innebär att det är bland de tio procent av lagen på ATG Tillsammans som det gått bäst för på sistone.
Och det känns skönt att formen är på topp inför finalen av Winter Burst med miljoner och åter miljoner i potten. Mycket av den senaste tiden har gått till att plugga omgången för att få ett övertag på övriga spelare. Jag har tagit del av senaste informationen från mina kontakter, där det finns ett par saker som sticker ut.
Någon helt given spik finns inte, men en sådan som Reverend Wine i den avslutande V75-avdelningen måste ses med absolut toppchans. Hästen imponerade stort senast och har fått perfekt utgångsläge den här gången. Spets och slut!
I den sjätte avdelningen tycker jag duon Gooner och Payet D.E. är alldeles för lite streckade i förhållande till vinstchansen. Men det är ett öppet lopp och ytterligare några lär plockas med.
Big Jim Pellini (V75-5) är en häst som jag följt från dag ett då en god vän äger honom. Det har strulat mycket, men i tävlingssammanhang har han imponerat så smått. Nu lutar det åt att det blir rycktussar för första gången, vilket är intressant på denna relativt flegmatiska hästen.
Häng med för 300 kronor – eller 100 kronor i jakten på de större slantarna!
Reverend Wine

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se