Kandergårds syn på kvällens V64

Jag tycker det är en fin omgång de fått ihop på Eskilstuna med blandad klass på loppen och inte heller någon mega lampa som favorit just nu som alla verkar vilja gå på. Så här finns absolut bra chans till fin utdelning och fina pengar. Det ser ut att bli ett par plusgrader och uppehåll till kvällens omgång så fina förutsättningar bör vara att väntas. Jag tycker jag fått fram några riktigt fina drag till omgången som jag tror mycket på till just nu bara några få procent.

V64-1
5 Urbina Southwind, ser ut att bli favorit men tycker hästen kommer med ett par tveksamma insatser. Senast öppnade hon bra men blev sen alldeles för het och tröttnade. Nu återigen med spetsläge men hur är formen? 8 Isabell Trot, tycker jag är ett roligt motbud, hon är snabb ut och borde hitta till en vettig position. 4 Biscaia, är mycket vass om hon får en vettig resa och kan också utmana.

V64-2
5 Mezcal Teorvici, Har galopperat endel på slutet men det har inte varit omotiverat, senast blev det en trång situation. Kliver han iväg och går felfritt så är hästen bra nog att utmana om seger. 1 Beppes Toy, är snabb ut och kommer få en fin rea men har också tjänat minst av hästarna i fältet. 12 Clarisse Leejs, gör första starten i ny regi och skall inte nonchaleras.

V64-3
2 Ruger har fått ett perfekt spår och står bra inne i klassen. Kan han hålla ut 4 och köra sig till ledningen blir han otroligt svårfångad. Bra chans. 4 Icon Mearas, har sett otroligt fin ut i ny regi med 2 raka vinster, riskerar här att få gå utvändigt om 2 ruger och det kan bli väl tufft. Dessa 2 hästar sticker ut. 10 Capital Gain C.C, var okej i årsdebuten och kan räcka om han får en fin resa, bör gått framåt med senaste loppet. Outsider.

V64-4
4 Billionaire Face, tycker jag har en kanonchans såhär på förhand. Hästen står perfekt inne på pengarna med ett perfekt spår 4 borde han hitta till ledningen och därifrån ser jag ingen som ska slå han om det inte blir någon tokkörning. 2 Netflix, tappade travet senast men det har han gjort tidigare i Tyskland också. Senast var det täta starter vilket kan påverka, är snabb ut med tror ej den kan svara ut 4, platschans. 10. S.G. Friberg, kan vara en kioskvältare om han kan smyga med och få en bra resa, nu med en bike på kan det vara en rysare.

V64-5
1 Pannacotta Doc, tycker jag är rätt favorit, senast hade de lättat henne i balansen och det var därför galoppen kom för hon hade krafter kvar när galoppen kom. Nu blir det samma balans som vid vinsterna och från perfekt spår 1 borde hon leda otroligt länge, hela vägen? 3 Everest Doc, kan detta vara omgångens skräll? Var svag senat och har nu fått vila. Segern näst på Solvalla tyckte jag den visade att det finns kunnande. Är snabb ur volten och kan Jarno hitta ner i rygg på ledaren och smyga med, kommer luckan in på upploppet kan omgångens skräll nå dit först. 8 Nemo M.L, tycker jag också man ska räkna med då den har ett stort kunnande, men måste ha lite tempo på loppet då jag tror den kommer vara bland de sista ut ur volten och hamna långt bak från start.

V64-6
10 Hot Dansk Dynamite, stod för en starkt prestation senast med endel jobb längst vägen och trots det kunde nå längs fram. Nu återigen med ett dåligt utgångsläge men kan absolut vinna igen. 4 Bellamy McLin, kommer nu tillbaka efter vila och är snabb ut. Hon har gått ett jobb 18/2100 på ett bra sätt så med en fin resa kan det räcka långt. 8 Kong Venience, väntar fortsatt på sin första seger. Nu kommer fyraåringen tillbaka efter paus och det kan så klart fattas lite formmässigt, men han har helt klart kunnande för att segerstrida. Platschans.

Lycka till och häng gärna med på en andel.

⭐KANDERGÅRDS V64⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Bergsäkert!

Timo Nurmos verkar forma en ny Mellby Viking i sin Mellby Knekt, som är…

En blandning från norr till söder!

Kvällens V64-omgång är det Halmstad och Boden som delar på. En blandning av hästar…

Proppen ur på hemmaplan

Storvinsten börjar smyga sig närmare och närmare för varje dag nu. Det blev nyligen…

Kopplar grepp om omgången direkt!

Extra miljoner att spela om ikväll när det är jackpot på V86. Vi har…

Genväg till miljonerna

Nya storvinster närmar sig hastigt för varje dag. Vi har varit rätt ute på…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info