Korsdragets spikrader!

Vi välkomnar Jonas Heimerwall till Köpandel. Här nedan följer en presentation samt genomgång av samtliga sju avdelningar inför lördagens V75-omgång.

40-åring som ägnar det mesta av min tid utanför arbetet med familj, trav och allsvensk fotboll. Till vardags är jag redovisningsekonom. Har under några års tid lagt privata andelsspel på V75 för ett kompisgäng, och även om den riktiga storvinsten uteblivit är vi ändå nettoplus över tid. Driver travkontot @2140voltstart på Twitter, samt tävlingen Spontana Spikraden för Travronden Spel.

V75-1
Även om jag inte gärna spikar i voltstartslopp så tycker jag den här uppgiften ser väldigt lämplig ut för 6 Bottnas Idol, i nuläget spelad till 37%. Från springspår ligger vägen öppen för spets, och prickar Preben Sövik starten är chansen god till en flygande start på V75. Jag plockar fram hammaren och spikar i inledningen. Vill man ha både hängslen och livrem i första avdelningen får man istället plocka fram den breda penseln, jag tycker det ser mycket öppet ut bakom favoriten. Väljer man att gardera ska inte tvåprocentarna 10 Gazza B.R. och 12 Indigo glömmas bort.

V75-2
Lägsta klassen tycker jag ser lite skiktad ut, och nog kommer vi hitta segraren bland de betrodda. 1 Nyras Lars R. är favorit till 28% och skulle absolut kunna vara en chansspik. Från spets eller rygg ledaren kommer det bli en behaglig resa på innerspår över den dryga distansen. Främsta utmanarna är 11 Smile Silvio och 3 Alessio. 2 Rapid Pal känns kapabel, men är lite strulig och kan komma att chansas bort på mina kuponger.

V75-3
Första deltävlingen till Paralympiatravet lockade bara åtta startande, men inte blev det mycket lättare för det. Jag vågar bara räkna bort 2 Vagabond Bi och 4 Sahara Peyote helt. På mitt spikradssystem är dock systemet helgarderat då reglerna där säger att svagaste favoriten alltid ska garderas med minst elva streck. Jag tycker favoriten, 6 Dear Friend, är överstreckad. Men med den avslutningen hon visade senast i stoeliten är det omöjligt för mig att spela utan henne, även om det såklart är tuffare emot nu mot hingstar och valacker. 1 Night Brodde har chans att leda detta runt om. 7 Cicero T.G. siktar högt även i år och var, bland annat, prisplacerad i Jubileumspokalen bakom hästar som San Moteur och Önas Prince. Ett måste på kupongen. 5 Rackham låter det uppåt på från tränaren och det är verkligen en häst jag gillar, men den måste börja visa något bättre resultat snart. Bara en seger på senaste 14 starterna, och andrahandsfavoriten hänger verkligen på gärdsgården för att komma in på mitt system.

V75-4
Ett lika svårt som roligt sprintlopp för ston. Jag tror det kommer gå undan från start, med många startsnabba som vill fram till en bra position. Snabbast av dem alla är 7 Special Topmodel, spelad till endast 3%. Haapakangas sto gör det bra varje gång, men nu börjar det bli ett tag sedan senaste vinsten, som togs just över kort distans där hon har två segrar på tre försök. En toppchans om hon kommer till spets, men i det här loppet är det inte spetsgaranti på någon. Favoriten 1 Woodbury Wine tror jag blir över från start, om hon inte räddas av solfjäderseffekten. Jag vet dock bättre än att plocka bort en Untersteinerfavorit på Åby, särskilt inte när open stretch finns att tillgå. Jag rankar ändå andrahandsfavoriten 5 Nina Ginto före. Tränaren till 4 Tour Eiffel låter väldigt segerviss och jag tycker definitivt att hon ska med på kupongen. Jag kommer gardera brett här, men drömscenariot är att Special Topmodel kommer till spets utan att det får kosta för mycket.

V75-5
I silverdivisionen hittar vi hela omgångens största favorit i 1 Kentucky River som gör årsdebut. När jag i tisdags kollade procenten stod han i 39% hos tidiga spelarna och till den procenten hade jag inte tvekat att spika. Chansen är ju dock inte mindre för att spelarna nu streckat honom till 64% istället. Tanken att han blir instängd tredje invändigt lockar ju lite, men löser det sig tror jag favoriten springer i åttor runt konkurrenterna. Kentucky River är redan garderad på spikradssystemet då den blev största favoriten, och ska då enligt reglerna alltid garderas med tre streck. Det är därför möjligt att jag kostar på mig en favoritspik här i femte avdelningen.

V75-6
Christoffer Eriksson selar här ut sin andra (möjligen tredje?) favorit för omgången, och man måste väl säga att det låter väldigt bra på den. Min förstahäst i loppet, och bakom är det i princip bara 4 Nunja som är spelad. Från ett fjärdespår är Nunja helt iskall för mig till 18%, och jag kommer att chansa bort den från samtliga system. På spikradssystemet kommer den inte heller med då den var rankad sjua till blott 6%. När det nästan bara återstår singelprocentare kvar bakom kommer jag att strecka på och hoppas på att favoriten sparar sig till lite tuffare uppgifter framöver.

V75-7
Vi avslutar omgången med det mest jämnspelade loppet där favoriten 6 Lozano Di Quattro har de värsta konkurrenterna innanför sig. När krutröken från spetskörningen har lagt sig är det ledigt i dödens och då är det bara för kusk Tobias J Gustafsson att köra fram och styra loppet därifrån. Taktiken funkade fint senast mot Frankie Godiva och jag tycker nog det här är hela omgångens bästa spik till 25%. Ska man gardera är det bland de innersta spåren man ska leta. Spikradssystemet har lås med Friend of Elves, men själv förespråkar jag nog 3 Keystone Cash, som gav ett fint intryck senast på Momarken. 1 Wingait Leif får bli det roliga budet till 4%.

Systemet Korsdragets Spikrader är redan klart och finns att hitta bland mina andelar. Där kan man även se hur systemet är uppbyggt och vad som ligger till grund för ranken. Till mitt system Korsdragets V75 kan det bli så att jag spelar med tre spikar, preliminär rad kommer att vara tillgängligt från lunch idag, fredag.

⭐KORSDRAGETS SPIKRADER⭐
⭐KORSDRAGETS V75⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

V75 Kalmar – Givet streck trots det trista läget

Dubbeljackpot – nu kör vi! Midsommar är över och nu tycker jag att vi…

V75 Kalmar – Bästa skrällen är helt ospelad!

Som brukligt arrangeras V75 av Kalmartravet på söndagen under midsommarhelgen och vädret ser ut…

GS75 Rättvik – Endast 24% på spelvärda spiken!

På Rättvik landar vi traditionsenligt under lördagen där GS75 tävlingarna ska avgöras. Riktigt fina…

V65 Årjäng & V64 Hagmyren – Två kalla spikar visar vägen!

🌼Glad Midsommar!🌼 Idag har vi två jackpotomgångar att sätta tänderna i lagom till sill-lunchen!…

V64 Dannero – Favorit i repris i Midnattspokalen

Dagen innan midsommar och det är dags för midnattstrav på Dannero med jackpot och…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info