Johan Lindvall är laddad!

Johan Lindvall är en av våra populära spelläggare och delar här med sig av sina tankar inför helgens V75 på Bollnäs.

Eftersom utdelningen på fem rätt brann inne i söndags är lördagens sjurättspott dopad med ett par extra miljoner. Även om några favoriter är motiverade så är loppen ändå relativt jämna och förutsättningarna för bra utdelning är bättre än genomsnittligt.

Inledningen är knepig. Jag litar inte på favoriten 1 Guillaume Boko som kan bli över från start eller få hård press av 3 Doctor Doxey Zenz. Min spetsfavorit 6 Remarkable Feet kan vinna, men formen är ett frågetecken. Jag ”chansar” lite och lyfter upp 8 Jaques Noir i a-gruppen. Han har verkligen inte radat upp V75-segrar de senaste åren (tvärtom), men han ser allt bättre ut efter en lyckad halsoperation. Senast tävlade han mot högkapable Vikens High Yield på aktuell distans och utmanade faktiskt honom till slut via fina 1.08 sista 500. Från spår 8 får han en trevlig invändig smygare, vilket är helt klockrent på lång distans, särskilt i hög klass. Upprepar han prestationen han gjorde senast samtidigt som det löser sig med tillräckligt tidig lucka så tror jag att han utmanar om segern. I det här loppet finns ingen topphäst för klassen.

En andel i Storavinster.se kostar 500 kronor – tio andelar per system.

Johans V75-lag hittar du här:
STORAVINSTER.SE – 500 kronor per andel

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se