I resultatprofilen sticker en detalj ut!

I onsdags satte STATISTIK-JENS åtta rätt på V86 – både på originalsystemet, på det mindre STATISTIK-JENS LILLA och det förra omgången aktuella STATISTIK-JENS JACKPOT. Dessutom fanns åttan redan på det lilla systemet i min analys på eftermiddagen. Det bästa var spiken på tredjehandsfavoriten CORAZON DE B, det sämsta var att favoriten vann sista där systemen hade 4-6 hästar. Med den inledningsvis spetsande Win Together hade åttan gett 120 919 kr och då hade man fått något för de många hundra sexorna också…

Min hemmabana Åby arrangerar V75 sex gånger om året (visst borde det vara fler!) och den sista avgörs alltid den här veckan. I resultatprofilen sticker en detalj ut: Det blir antingen miljonutdelning (som de två senaste åren) eller lätt (under 25 000), aldrig däremellan.

Många tycker det ser svårt ut i år, men det tycker inte jag riktigt. Däremot är det fel favoriter i några lopp. Spelarna var helt snett ute angående 10 FOUR GUYS DREAM i dennes senaste lopp. Då startade hästen med hela V75-omgångens största vinstchans. Samtidigt fanns hela omgångens största favorit i samma lopp, och det var alltså en annan häst…! Det ser man inte ofta precis. Det klassiska spelarmisstaget bestod i, att man valt en ”bästa-häst” från bakspår framför andrahandaren i spets. Den senare vinner tre gånger oftare! Den här gången är det Four Guys Dream som startar från bakspår. Meritmässigt överlägsne elithästen 8 STOLETHESHOW har funnit formen i säsongens tolfte timme. Någon nedstrykning skulle optimera chansen, men på Åby är det hästen som ställer frågan sist som blir slutlig ledare, och som spårlotten utföll lär det vara andrahandsfavoriten…!

I V75-5 sticker två hästar ut, och ingen av dem är favoriten 2 DANAO DEGLI DEI som snarare sticker ut åt det negativa hållet. Han är fältets fattigaste häst, färsk i klassen. Han kommer från karriärens svagaste prestation, i alla fall sedan han kom till Sverige i början av året. Han har som dunderfavorit varit chanslös mot 1 STARO PEANUT två gånger om, och då är den inte ens något av de tidigare buden (spelad till 5%). Spår 2 visar svag statistik på Åby. Spelarnas motivering till favoritskapet lyder ”första starten i ny regi”, men det är knappast en tacksam uppgift att ta över en Gocciadoro-häst i slutet av säsongen då formen tappats. I loppet sticker 9 THE BARON ut som bästa hästen, men 6 HENRIK WILL är också dunderbra och är spetsfavorit.

En komplett analys av omgången, där man får goda vinkar om hur systemen kommer se ut, kommer man i eftermiddag att hitta här:

https://www.travrondenspel.se/kronikor/statistikanalys-v75-210

⭐STATISTIK-JENS - STORA!⭐
⭐STATISTIK-JENS⭐
⭐STATISTIK-JENS LILLA⭐
⭐JENS - STATISKT STATISTISKT⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Kandergårds syn på kvällens V64

Jag tycker det är en fin omgång de fått ihop på Eskilstuna med blandad…

Toppform och Jackpot!

Tyvärr blev det inte full pott på alla system på V75 i lördags, men…

Det kan vara dags nu!

GS75-tävlingar på hemmabanan Romme utanför Borlänge och väderprognosen säger att söndagförmiddag kommer få lite…

Stenklart – igen!

JACKPOT på V75. Vi var återigen nära riktigt stora pengar på V86 i onsdags,…

Bra utfall i veckan

I tisdags skrev jag här och bjöd då på en stenklar spik som vann…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info