”Jag tycker att det luktar hög utdelning”

V86 är ett fantastiskt spel med massor av möjligheter, och oftast med stora och höga utdelningar. Ikväll är det dags igen.

Timpas andersson

En av våra spelläggare är Timpas Andersson, eller Travhuliganen för den som vill, jobbar som tipster på Travronden Spel och har två V86-lag som är trestjärniga. TRAVHULIGANEN OFFENSIV och TRAVHULIGANENS MILJON 2.
Vi har tagit pulsen på Timpas inför kvällens V86-omgång.

Tre frågor inför V86

Hur ser du på kvällens delade V86-omgång på Solvalla och Åby?
-Det finns ett koppel av klara favoriter på båda banorna och därför tycker jag att det luktar hög utdelning lång väg. Det finns nämligen frågetecken runt flera av dessa mer betrodda hästar.

Vad är dina nycklar för att lyckas ikväll?
-Det är som vanligt avgörande att komma rätt i sina val av singelstreck och det är inget avvikande ikväll. Bästa spiken i omgången tycker jag är 5 Il Duce Boko (V86-5) som har en passande uppgift. Han har ett bra utgångsläge över en distans som han har testat vid ett tillfälle. Den gången vann han på ett mycket enkelt sätt och hade även sparade krafter kvar. Jag anser därför att han är redo att sänka sitt rekord en hel del ikväll om han kommer till ledningen tidigt i loppet, vilket också är huvudspåret för mig. Då blir han inte enkel att ta sig förbi.

Är det någon eller några hästar som måste med på kupongen som inte är så hårt betrodda?
-Då skulle jag vilja höja ett varningens finger för 11 Bordeaux Doc (V86-4) som var lite svagare senast efter en fin årsdebut. Ikväll rycks bakskorna vilket är ett rejält plus på den hästen. Svårt läge som kan fälla alla med ett tungt slutvarv. 10 Master Crowe (V86-7) har årsdebuten avklarad och gjorde det helt okey på en 11-tid i ett guldlopp som Disco Volante vann. Han har säkert gått framåt med det loppet innanför vojlocken och blir tempot bra i täten så har han en stark avslutning att tillgå. Nu är motståndet något enklare så han kan vara skrällen vi alla letar efter till en låg streckprocent, avslutar Timpas.

Du hittar Timpas andelar här

TRAVHULIGANENS MILJON 2
TRAVHULIGANENS OFFENSIV

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se