”Jag ogillar att låsa ett lopp på två favoriter”

Dags för ny omgång av V75 och en som kommer med full form är Fredric Lindman från Travronden Spel som i söndags levererade 6.394 kronor på 150 kronor satsade. Han har synat så väl favoriter som skrällar!

Grattis till vinsten i söndags! Hur kom det sig att du hade så bra koll på den norska omgången?
Vi travexperter på Travronden Spel är ju aktiva och gör genomarbetade tips till alla V75 omgångar, bland annat, och därför hade jag skaffat mig väldigt bra grundkoll inför omgången. Sedan följde jag tävlingarna under dagen och tog del av den senaste informationen som kom in. Sedan levererade ju också hästarna och kuskarna som väntat/önskat, samtidigt som den rätta turen fanns där, vilket alltid är ett måste för att få sju rätt.

På lördag är det Bollnäs som gäller, vilken/vilka avdelningar har du jobbat med?
Jag har lagt extra mycket fokus och varit ansvarig för Klass II-försöket (V75-3), där 2 Västerbo Pokerface är den givna favoriten. Lopp i kroppen och perfekt läge bakom bilen gör att det är en tänkbar spik.

Finns det något speciellt du fastnat för i någon av dem? 
Loppets roliga drag heter 1 Melizza, som tar ledning och har skrällchans oavsett om Torbjörn Jansson väljer spets eller ledarryggen. 5 O.M.Easton är också intressant, han är fartfylld och har fått två lopp i kroppen. Nu hoppar dessutom Carl Johan Jepson upp i sulkyn.

Vem tror du vinner gulddivisionen?
Det är väldigt svårt att välja mellan favoriterna 1 Makethemark och 4 Sorbet. Till en början så lutade jag åt Makethemark, men Daniel Redén har visat toppform på stallet under veckan och det gör att mitt val faller för Sorbet. Jag ogillar att låsa ett lopp på två favoriter och därför kan det bli aktuellt att spika Sorbet på lördag.

Köp en andel av Lindman direkt här!

Sorbet med sin skötare Ellinor Wennebring

Våra andelsspel

Välkommen till laget!

På Köpandel.se kan du vara med och spela tillsammans med några av landets främsta tipsters. Vi har andelar från 10 kronor och uppåt.

Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se