”Jag har lagt merparten av veckan på att läsa på till lördagens V75-finaler på Åby”

Vi har en riktig härlig travhelg att se fram emot med dubbla V75-omgångar och jag har lagt merparten av veckan på att läsa på till lördagens V75-finaler på Åby.

Ett av mina speldrag i omgången är 5 Princess Kloster som har en riktigt fin uppgift på pappret. Hon står riktigt bra inne i sin klass och anledningen till att hon “bara” har 300.000 kronor på kontot är att hon strulat bort sig med galopp vid ett flertal tillfällen. Grundkapaciteten är dock hög och det visade hon senast när hon utmanade Sunettan Palema från rygg ledaren. Jag hade 10,5 sista 800 på Princess Kloster med ett klart bra intryck upploppet ned. Näst senast såg hon ut att vara på väg mot en V75-seger, men galopperade då i ledningen 100 meter från mål och sannolikt var det segern som rök. Hon är givetvis inte att lita på, men att hon spelad till en bra bit under tio procent speglar inte hennes möjigheter att vinna loppet.

Jag hade faktiskt trott på vinstchans även om hon hade stått med 20 meters tillägg och får Peter Untersteiner iväg henne till ett fint slagläge får tilläggskonkurrenterna kämpa för att hämta in sitt handikapp. Till en bra bit under tio procent är Princess Kloster tveklöst loppets mest spelvärda ekipage!

Tims lag hittar du här:
TIM – SPELVÄRDE.SE

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media