”Jag har hittat ett koppel av singelprocentare”

Timpas andersson

Vi har onsdag igen och det är lite dagen efter en sådan stor travkväll som vi kunde avnjuta på Jägersro igår med Double Exposure som den lysande drottningen och vinnare av årets upplaga av Hugo Åbergs Memorial.

Ikväll laddar vi om och vi har tagit en formstark Thomas ”Timpas” Andersson på pulsen inför kvällens V86-omgång på huvudstadsbanan Solvalla.

Du har haft en fin tipsform de senaste veckorna?
– Ja det har gått riktigt bra både på V75 och V86 och det är kul att få glädja alla som investerat i mina andelsystem. Jag har trestjärniga bolag på båda spelformerna och det tyder väl på att jag gjort en del saker rätt.

Vad är nyckeln till de vinster som du spelat in?
– Framförallt är det att jag håller mig till min modell och att jag helt enkelt går min egen väg. Jag tar bland annat in intervjuer och värderar dom utifrån min rank och tittar självklart på om det aviserats balansförändringar som sticker ut och att det verkligen blir så under tävlingsdagen, men i det stora hela är det såklart att jag ser många travlopp och lever och andas trav de flesta vakna timmarna.

V86 ikväll på Solvalla vad kan du säga om omgången?
– Vi ska inte jämföra med gårdagens topptävlingar på Jägersro och den sport som bjöds där, men omgången i sin helhet ser helt klart spännande ut och spelmässigt anser jag att den är mycket intressant.

Vilken är den bästa V86-spiken?
– Jag kommer inte att krångla till det utan jag kommer att spika 3 Conrads Rödluva (V86-1) på mina system. Stoet möter ett lämpligt motstånd och från ett perfekt utgångsläge ska hon ha toppchans att inleda omgången.

Får vi klämma dig på ett skrälldrag också?
-Jag har hittat ett koppel av intressanta singelprocentare, men ska jag nämna en häst som jag tycker har en spännande uppgift så är det Mattias Djuses 1 Ninjas Kiss (V86-2). Hästen kom tillbaka efter vila senast och avslutade under 1,12 sista rundan med fin spänst över mål som trea och med det loppet innanför vojlocken är det nu dags för seger.

Du hittar ”Timpas”  tillsammanslag med ⭐⭐⭐ här:
TRAVHULIGANEN OFFENSIV200 kr
TRAVHULIGANENS MILJON 1110 kr
TRAVHULIGANENS MILJON 2110 kr

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se