”Jag är på plats för att ta del av den senaste informationen på stallbacken”

Derbydagen är här och hela travsveriges ögon riktas mot Jägersro, i Malmö.
Jag är på plats för att bevaka tävlingarna för Travronden, och passar då också givetvis på att ta del av den senaste informationen på stallbacken – i jakten på miljonerna.

I går blev det sex rätt för DENNIS ENGELBO STORA – TRAVRONDEN och varje andel för 300 kronor blev värda över 900 kronor. Laget tillhör de tio procent av tillsammanslagen som det gått bäst för på sistone och ståtar med tre stjärnor.

Dagens omgång tycker jag känns väldigt intressant. Vi har ett öppet Svenskt Travderby att se fram emot, likaså tycker jag Derbystoet är svårt. Bästa spiken i omgången? Arden Wise As i V75-1. Björn Goops häst är normalt sett alldeles för bra för klassen och ska ta hem det loppet om han är vid sunda vätskor.
I övrigt tycker jag det finns ett bra lås i den avslutande avdelningen, där Pastor Power och Bucks To Burn båda visat fin form på sistone och sticker ut en aning gentemot konkurrenterna.

I Derbystoet blir jag inte alls förvånad om Grande Diva Sisu vinner. Hon var storfavorit i sitt kval, men slutade ”bara” tvåa från ledningen. Den positionen tycker jag inte hon tävlar bäst i, utan hon kämpar bäst när hon får rygglopp. Det är hon garanterad i och med bakspåret här. Jag läser sex procent. Det är alldeles för lite på en av loppets absolut bästa hästar.

Hoppas du hänger med mitt lag – som bygger på den senaste exklusiva informationen från stallbacken!

DENNIS ENGELBO STORA – TRAVRONDEN ⭐⭐⭐

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media