”Ikväll tycker jag att det finns en mycket trolig spetsvinnare”

Solvalla och Jägersro står som värdpar för kvällens spännande V86-omgång, dessutom med jackpott! Vi bad Daniel Berglund från Travronden Spel om ett par ord inför omgången.

Mitt system DANIEL BERGLUND – STORA! är belönat med ⭐️⭐️⭐️ efter ett par fina vinster i höstas och även förra veckan fick vi återbäring med två ”åttor” efter en strykning och förstereserv på rätt vinnare. Tyvärr lyste skrällarna med sin frånvaro och vi fick nöja oss med i stort sett pengarna tillbaka.

Det kan man ju välja att se som att vi får en ”gratisomgång” ikväll och vad kan då passa bättre än att det är jackpott med nästan åtta miljoner extra att dela ut i åttarättspotten?! Jackpott på V86 betyder alltid högt spelvärde och kan vi få träff på ett par skrällar nu så lär utdelningen bli betydligt högre än förra veckan.

V86 är ett mycket svårt och dyrt spel och då är det alltid tacksamt med ett starkt singelstreck, om det sedan är en favorit eller inte brukar inte betyda så mycket om det väl skräller i ett par andra lopp. Ikväll tycker jag att det finns en mycket trolig spetsvinnare nere på Jägersro i 2 Valeria Wareco i V86-3. Hon är en bra spetshäst som med något undantag möter rätt enkelt motstånd där de som är svåraste emot antingen har tveksam form eller svåra startspår.

Valeria Wareco tror jag blir mycket svårfångad i ledningen på spetsbanan Jägersro och även om hon lär bli stor favorit till slut så känns hon som en bra nyckel till jackpottmiljonerna.

Som sagt behövs det även skrällar om utdelningen ska bli bättre än förra veckan och då kan 8 Galantis vara intressant i V86-7. Han toppspurtade som tvåa i ett V86-lopp i sin näst senaste start och blev hårt spelad i V75 efter det. Då var det dock voltstart vilket inte är femåringens bästa gren och han gjorde bort sig direkt. Stort plus med bilstart nu och spår åtta behöver inte göra så mycket eftersom han ändå måste köras lite på chans i ryggar och startfältet är ju inte heller fullsatt. Måste duga bra här och kan skrälla med klaff på loppet!

Vill man spela V86 med mig i den här jackpottomgången så finns det två alternativ via Köpandel.se. Tioandelars DANIEL BERGLUND – STORA! samt 25-andelars DANIEL BERGLUND V86-KRÖNIKAN.

Välkomna att haka på!

⭐️⭐️⭐️ DANIEL BERGLUND – STORA! - 1500 kronor per andel
⭐️ DANIEL BERGLUND V86-KRÖNIKAN - 268 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

”Jag tror på ännu en seger i raden…”

Vi vill passa på att ännu en gång gratulera alla som ryggade Malin Rydelius…

”Det finns några guldkorn i omgången och jag tänkte lyfta fram ett..”

Vi på Köpandel.se är som vanligt laddade inför kvällens V86-omgång och har inför kvällens…

Kvällens omgång ser riktigt spännande ut!

Linus Eriksson har haft fina framgångar med sina lag hos oss på Köpandel.se den…

Stort grattis till Malin Rydelius och alla hennes andelsköpare!

Grattis Malin Rydelius som driver laget HULKENS PUMOR hos oss på Köpandel.se och stort…

Stort grattis till Daniel Berglund och alla som ryggade honom i lördags!

Köpandels spelläggare Daniel Berglund följde upp de två snygga V86-vinsterna i onsdags med en…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info