”Hon skrällvann senast mot tufft motstånd…”

Vi har tagit pulsen på Christoffer Hansson som driver laget Hansson – Spelvärde.se här hos oss på Köpandel. Spelvärde.se har haft riktigt bra nettovinster på sitt tipsmaterial, senast i förra veckan, Hansson är nu laddad för kvällens V86 som avgörs på Solvalla och Jägersro.

Vi skördade stora framgångar på Spelvärde förra veckan med storslam på tre av fyra system. Jag var ansvarig för avdelning sex och åtta och hamnade rätt på att Gardner Shaw skulle ha en bra möjlighet i avslutningen, vi spelade med honom som bästa spik då spelvärdet var högt!

Tyvärr klantade jag till det på mitt egna system på ATG Tillsammans och valde att även spela med en tredje spik, Miracle Tile som tyvärr inte räckte hela vägen från ledningen och det stannade på sju rätt. Det har inte varit lika fin utdelning senaste månaden som det var under en period i juli och augusti, men vi har varit och nosat på flera fina vinster och jag hoppas att vi slår till med full pott snart igen.

Inför kvällens omgång vill jag lyfta fram Hevin Boko (V86-8) som en av de mer spelvärda i omgången. Timo Nurmos är väldigt uppåt och stoet har nu två lopp i kroppen. Hon skrällvann senast mot tufft motstånd (Mindyourvalue W.F och Queer Fish) och står med perfekt utgångsläge. Klart undervärderad till singelprocent!

Välkommen att hänga på!

Christoffer Hanssons lag hittar du här:
HANSSON – SPELVÄRDE.SE – 150 kr per andel

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media