”Hellre en storvinst om året än en småvinst per månad”

Det blev åtta rätt för Stefan Bengtssons lag ”Sista minuten-experten (glader)” under onsdagen 9:e februari. Totalvinsten landade på 164.850 kronor och varje andelsköpare fick tillbaka 16.485 kronor – på satsade 300 kronor!

Stefan förespråkar långsiktigt spelande och nedan kan du ta del av hans tankar kring vinsten, men också hur hans planer ser ut inför helgens V75-omgång.

Att ha långsiktighet när man spelar på V75 och V86 är extremt viktigt. Dessa spel är så pass svåra att man inte kan räkna med att vinna ofta och framför allt inte om det är större vinster det handlar om men det är just detta som är svårigheten  för många. Det är lätt att tröttna när det gått ett halvår och det bara trillat in några småvinster här och där men det är inte dessa som avgör hur lyckosam du är över längre tid, det är storvinsterna som gör skillnaden.

Mitt system ”Glader” har aldrig varit ett system som vinner ofta men jag gör alltid system som har potentialen för en bättre vinst och jag är fullt medveten om att det kanske sker högst en gång per år, ibland ännu mer sällan men efter att ha spelat på trav i 25 år så vet jag att det är rätt strategi.

Igår på V86 så tyckte jag att trots att de två största favoriterna, Kinky Boots och Moofushi, var bland de hästar som hade högst vinstchans i omgången så valde jag att gardera båda helt enkelt för att de kändes för hårt betrodda och värdet låg att hitta andra vinnare i dessa loppen. Mina spikar blev istället Slide So Easy och Bitcoind´Arc där tränarna lät uppåt och det var rätt givet att de skulle få positioner i den främre träffen. Nu blev det inte spets för Slide So Easy vilket jag trodde men jag visste samtidigt att även om det inte skulle bli spets så skulle det vara goda möjligheter att hitta ut då fältet var litet.

Skrällen i avslutningen Donna Leonora blev lite bortglömd av många spelare, dels då hästen mest startat i Finland och dels så var det ett mycket fint intryck i senaste starten men som fastlåst och placerad femma så blev hästen inte så betrodd. I det här loppet så tog jag ställning och valde att tro på att det skulle bli vettigt tempo i loppet och beaktat det tyckte jag att Joe Frazier Boko och Donna Leonora var spelvärda. Det kunde lika gärna blivit lugnt lågt tempo och då hade det aldrig gått men som jag inledde med så gäller det att tänka långsiktigt och igår så stämde både detta och mycket annat i mitt tänk, vilket såklart krävs för att sätta en bättre vinst.

Nu siktar jag såklart vidare på nya storvinster och lördagens V75 ser minst sagt svår ut. Det här är en av årets roligaste V75-omgångar med 15 hästar i alla lopp, vilket gör att V75 rent matematiskt är svårare än en normal V75-omgång. Med så många svåra lopp så tycker jag det speltekniskt inte är fel att välja en större favorit som spik och intrycket på Bugatti Miles i senaste starten var magnifikt och jag tror att Örjan har god chans att leda detta långlopp runt om.

SISTA MINUTEN-EXPERTEN (GLADER) ⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

”Jag tror på ännu en seger i raden…”

Vi vill passa på att ännu en gång gratulera alla som ryggade Malin Rydelius…

”Det finns några guldkorn i omgången och jag tänkte lyfta fram ett..”

Vi på Köpandel.se är som vanligt laddade inför kvällens V86-omgång och har inför kvällens…

Kvällens omgång ser riktigt spännande ut!

Linus Eriksson har haft fina framgångar med sina lag hos oss på Köpandel.se den…

Stort grattis till Malin Rydelius och alla hennes andelsköpare!

Grattis Malin Rydelius som driver laget HULKENS PUMOR hos oss på Köpandel.se och stort…

Stort grattis till Daniel Berglund och alla som ryggade honom i lördags!

Köpandels spelläggare Daniel Berglund följde upp de två snygga V86-vinsterna i onsdags med en…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info