Hästen står med tre ben i mål!

Solvalla och Jägersro delar på onsdagens V86-omgång som sportsligt sett håller mycket hög klass! Linus Eriksson på Travronden delar med sig av några tankar inför omgången.

Vi har bland annat två lopp på Solvalla för högsta eliten där vinnarna i respektive lopp blir direktkvalificerade till Elitloppet. Loppen ser allt annat än lättlösta ut och jag kommer troligtvis gardera båda. Måste jag välja en vinnare i vardera lopp blir det 1 Milliondollarrhyme (V86-2) och 4 Une Etoile Gar (V86-6).

Ett lopp där jag inte kommer att gardera är direkt i inledningen där 10 Burning Man (V86-1) står med tre ben i mål. Hästen är van med betydligt tuffare motstånd än vad som bjuds ikväll. Mot endast åtta konkurrenter finns det heller ingen risk att han hamnar alltför dåligt till. 3140 passar den starke sexåringen utmärkt och är han bara i normal författning ska det bli seger.

Systemet i sin helhet hoppas jag kunna presentera en halvtimme innan spelstopp och för den som är intresserad av en andel håller jag som vanligt öppet till fem minuter innan spelstopp.

Laget hittar du HÄR

Häng på!

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se