”Hästen har ett rejält driv och jag tror han är bäst i fältet…”

Stefan Bengtsson är en av våra populära spelläggar på Köpandel och han har hela TRE lag som har ⭐️⭐️⭐️ vilket visar att de tillhör de tio procent av lagen på ATG tillsammans som det gått allra bäst för den sista tiden. Här delar Stefan med sig av sina tankar efter onsdagens succé samt tankarna inför lördagens V75 omgång.

I onsdags så hade jag fått bra rapporter på från Peter Untersteiners duo Global Agreement, som hade goda möjligheter till spets och slut, men även Princess Kloster som gick ner i klass och borde få en fin resa.  Då båda dessa bara vara spelade på ca 30% av insatserna så känns det rätt att gå rakt ut och spika. Sista Minuten Experten (Toker) är ju ett andelssystem där jag inte tvekar att spika en eller ofta två hästar som kanske inte alltid är några större favoriter.

Sedan så såg jag Amour a Belle i V86-1 i uppvärmningen innan jag lämnade in och det var ett toppintryck så den var given för mig på systemet. I sista loppet så ansåg jag att favoriten var en dålig sådan och Gardner Show kändes tidigt som en klart bättre häst helt enkelt.

Till lördagens V75-omgång så kommer jag högst troligen att gå ut hårt med två spikar. Även om det är mycket tuffare emot den här gången och det kanske inte blir spets så har jag imponerats av intrycket på Naheed i de två starterna för Oscar Berglund. Hästen har ett rejält driv och jag tror bara han är bäst i fältet helt enkelt.

Detsamma gäller för nästa spik som blir One Kind of Art i V75-3, här pratar vi om en häst som jag anser är klart bättre än övriga i fältet, det finns en del risk för svar invändigt i början men jag tror han är så pass bra att han kan vinna även utvändigt. Givetvis vore det dock bäst om han kan köra sig till spets. Oavsett så är även detta en häst jag gärna spikar.

Med två spikar så har jag sedan en hel del plats för många skrällbud och det känns bra då det ju är dessa som kan driva upp utdelningen och på Sista Minuten Experten (Toker) så vill jag alltid ha potential för miljonvinster. Ett skrällbud som känns givet för mig är Kalashnikov i V75-5 som har ett bra läge och även om det inte blir spets så blir det en fin position och den här hästen är inte sämre än någon annan i loppet och 5% är klart lockande.

I onsdags drog Sista Minuten Experten (Toker) in hela 67.022kr på systemet, vilket gav 13.404 kr per andel där en andel kostade 528 kr styck.

Nu laddar jag för vinst igen på lördag, välkommen att hänga på!

Stefans V75 andelar till på lördag hittar du här:
⭐️⭐️⭐️ SISTA MINUTEN-EXPERTEN (TOKER) – 530 kr per andel
⭐️⭐️⭐️ SISTA MINUTEN-EXPERTEN (GLADER) – 300 kr per andel
⭐️⭐️⭐️ SISTA MINUTEN-EXPERTEN (BLYGER) – 99 kr per andel

  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Det är Derbyfinaler som står på agendan och Linus Eriksson är laddad!

Linus Eriksson hade alla rätt i förra veckan, stort grattis! Vi bad Linus dela…

Tim delar med sig av sitt bästa speldrag!

Tim från Spelvärde.se är ladda inför kvällens omgång som Bollnäs bjuder på, här bjuder…

Vinsten på V86 gav 7242 kronor per andel!

I onsdags var det dags igen! Full pott på V86 och ett kvitto på…

”Hästen har knallform och var fantastiskt fin i Finland senast”

Vilket fantastiskt stim som lagen är i till V75 för dagen. Samtliga mina fyra…

”Jag tycker att ekipaget borde vara favorit”

Boden arrangerar en lagom svår V86-omgång och jag har ägnat mycket tid åt denna…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info