Han har gjort det igen – Thomas ”Ögat” Öhman är en man att lita på

Det var många som hade sett fram emot V75 omgången i Gävle. Thomas ”Ögat” Öhman var givetvis en av dessa och när omgången var avslutad hade han gjort stor succé!

”Travögats Chansning”
Totalvinst: 347.812 kr
Vinst per andel: 34.781 kr
Andelspris: 500 kr

Du gjorde stor succé på lördagens V75 omgång i Gävle, vad var nyckeln till systemet?
Jag hade till omgången hittat tre starka spikbud som jag gick med på travögat.se. Först och främst var det Vikens High Yield och Argbiggan men jag såg även Merrit som ett starkt spikbud. På stora andelsspelet valde jag det två förstnämnda men på det mindre spelet såg jag möjligheten att stänga den första avdelningen på tre streck och gå på Argbiggan och Merrit för att ha råd att strecka på i den avslutande loppet, vilket gjorde att jag fick med Heading Reference på kupongen. Som jag tidigare skrivit vill man som spelare alltid vinna mer vilket gör att jag grämer mig över att inte Ready Doc hann fram i den avslutade avdelningen för då hade det blivit nästan tio gånger så mycket att dela på.

Vilken är den mest värmande kommentaren du någonsin fått från någon av dina andelsköpare?
Det starkaste berömmet jag fått av någon av mina följare på andelsspelet var efter den starka formen jag hade under jul och nyår för en kvinna skrev  ” Det finns bara en kung på tillsammans och det är ”Ögat”. Vilket naturligtvis inte är sant men det var ändå värmande att läsa.

Snart är det dags för Elitloppet, som spelare – vad tycker du är absolut viktigast att tänka på?
Nu till helgen är ett Elitloppshelg men tyvärr som alla vet är det inte som vanligt. Jag kommer ihåg hur jag som ung grabb gick in helt inför denna helg och lånade upp stora summor och sedan hur tomheten kom krypandes på måndagsmorgonen om det hade gått dåligt på spelet. Med tanke på detta vill jag förmedla ett råd att man skall se och njuta i första hand av den travsport som bjuds och spela för ungefär samma belopp som man gör normalt.

Nu ser vi först och främst fram emot V86, för att sedan ta oss an helgens tävlingar!
Travögats andelar hittar du HÄR

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se