Hallå där Christer…

… som förra veckan satte sju rätt på V86 när det blev jackpot på åttorna och därmed levererade gott resultat på sina tillsammanslag!

CHRISTER – 88:AN – 20.868 kr/andel
CHRISTER – DREAM TEAM – 6.484 kr/andel
CHRISTER – MILJONCHANS – 5.716 kr/andel

Vilka hästar hade du mest feeling för på förhand?
– Tack så mycket! Diamond Hall bedömde jag var mest felstreckad i omgången – borde ha varit klar favorit! Därav spikvalet i V86-7, och visst var det trevlig att se henne runda samtliga och vinna till endast 15 procent av insatserna. I övrigt ska det väl tilläggas att jag hade lågt förtroende för jättefavoriterna Cactus och Leader Brodde, vilket starkt bidrog till att utdelningen sköt i höjden.

Du var endast en reserv från att bli ensam med 8 rätt och många ser dig som en V86-specialist. Hur kommer det sig?
– Ja, det stämmer att vi i ”CHRISTER – DREAM TEAM” endast var en reserv ifrån att ta hela potten (streckade sju hästar i V86-2). I efterhand är det såklart surt, men det är inte mycket att göra åt saken. Celinn Palema var inget tidigt streck för mig och det hade krävts ytterligare lite bredare gardering för att få med henne. Vi gråter inte blod för det, för totalt spelade mina andelslag in drygt 350.000 kr och allra bäst blev det i ”CHRISTER – 88:AN”, där varje andelsägare fick ca 21.000 kr. Huruvida jag är V86-specialist eller inte är upp till andra att bedöma, det känns tryggt att som svensk uttrycka sig så, haha. Men som huvudansvarig för Spelvärdes (spelvarde.se) tips på V86 är jag givetvis grymt bra påläst i varje omgång, och spelformen i sig är ju helt fantastisk, om än väldigt svår. Rådet jag har till spelare är att aldrig missa V86, och vill ni inte köpa andelar av mig på Tillsammans, utan istället komponera ihop ett helt eget system, så finns det absolut bra skäl till att köpa Spelvärdes V86-tips.

Dina lag har gått bra hela året, hur mycket ligger ni plus egentligen?
– I skrivande stund har jag inga helt exakta siffror och faktum är att året, i sin helhet, varit lite motigt. Vi har fått stå ut med många låga V75-utdelningar och har överlag haft en del stolpe ut, och det måste man ha med sig när man ändå konstaterar att CHRISTER – DREAM TEAM – det andelslag som har flest år på nacken – är plus drygt 1,5 miljoner kronor på V75 och V86 under 2018. Att göra nettovinst under ett tuffare år ser jag som ett styrketecken, och tidigare år har ju de flesta av mina andelslag rullat på fint. Det exakta nettot på V75-spelet under 2017 blev: 3.091.397 kr.

Det börjar närma sig Winter Burst, vilka dagar ska man absolut inte sitta utan en andel i jul tycker du?
– Oj! Ingen lätt fråga! Multijackpotten på nyåarsafton sticker givetvis ut, men V75 på Solvalla, annandag jul, är också en klassisk tävlingsdag man inte vill missa. Personligen kommer att jag att plugga på och spela i samtliga omgångar, och av erfarenhet vet jag att det kan löna sig i omgångar där få andra orkar göra jobbet fullt ut – men ändå är med och bidrar till potten/omsättningen. Det är hektiska travdagar runt jul och nyår, men jag är väl förberedd och jag hoppas kunna se båda nya och befintliga kunder i mina andelslag – målet är att alltid ge den bästa servicen och även om det må låta som en klyscha så är det absolut roligast att vinna tillsammans!

Våra andelsspel

Välkommen till laget!

På Köpandel.se kan du vara med och spela tillsammans med några av landets främsta tipsters. Vi har andelar från 10 kronor och uppåt.

Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se