Grattis till alla er som ryggade Daniel Berglund igår!

Sedan ett par veckor tillbaka har Daniel Berglund ett nytt system på Köpandel.se. Ett större system för den som vill satsa lite mer för bättre chans att vinna stort på V86 – D BERGLUNDS STORA! och V75 – BERGLUNDS STORA!

Spelkassan för systemet ligger på drygt 13.600 kronor som delas på tio andelar och är ett bra komplement till hans tidigare system som är ett 25-andelars för 259 kr/andelen.

I går var det dags för den första lite större V86-vinsten och D BERGLUNDS STORA betalade ut 108.810 kronor eller 10.881 kronor per andel.

Hur var din känsla inför gårdagens V86 omgång?
Jag hade en bra känsla inför kvällen eftersom min bästa spik Ivory di Quattro inte ens var favorit och sedan fanns det även en stark favoritspik att använda sig av i Vilkens High Yield. Båda vann väldigt lätt och det var faktiskt hans på miljonutdelning med åtta streck i sista avdelningen, men där vann tyvärr storfavoriten vilket höll nere utdelningen rejält.

Nya tag inför lördagens V75, hur är din känsla inför omgången?
Ja på lördag tar jag nya tag med högklassiga V75-finaler på Solvalla och sportsligt sett är det en fantastiskt fin omgång. Spelmässigt ser det ut att finnas ett par ganska starka favoriter, men det går alltid att hitta vissa frågetecken och jobbet att lokalisera var det finns bäst skrällpotential är i full gång.

Har du någon favorit inför lördagens lopp?
Inga spikar är så klart bestämda än i skrivande stund, men framkommer inget negativt kring 1 Rexine i V75-4 så har jag svårt att se henne förlora från ledningen.
En rolig rysare kan 2 Niky Flax vara i V75-5 för han såg väldigt fin ut på barfotabalans som fastlåst senast.

Välkomna att spela med mig på lördag!

/Daniel Berglund

Daniels V75 lag:

BERGLUNDS STORA!

DANIEL BERGLUND V75-KRÖNIKAN TRAVRONDEN SPEL

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se