Toppform och Jackpot!

Tyvärr blev det inte full pott på alla system på V75 i lördags, men två av mina lag här på KöpAndel hittade sju rätt och många andelsköpare blev rikligt belönade. Kul! Och stort grattis till alla er som hade en andel i de vinnande lagen. Tipsformen är alltså fortsatt på topp. 2024 har börjat starkt, och hela 2023 blev också ett succéår för flera av mina lag här på Köpandel. Som bäst gick ett av mina lag över 3,5 miljoner plus under året – vilket är helt otroligt! Mina lag har nu spelat in mest pengar i hela Sverige vid flera tillfällen under många års tid, så det är aldrig bortkastat att sitta med en andel, eller två… Färjestad ikväll och Björn Goop tränar, som vanligt, några hästar som bli alldeles för hårt spelade. Jag har hittat svagheter hos flera storfavoriter, och dessutom grävt fram några riktigt fina ”miljondrag”.

Omgångens bästa spik
10 What A Deal (V64-2) har hittat en härlig form och visat bra självförtroende under sadel på sistone, och är verkligen en motiverad favorit. Sofia Adolfsson rider igen och man har ett bra läge med spår sju på tillägg. Jag ser faktiskt inga som helst orosmoln kring den här favoriten. Given spik!

Omgångens överspelade
5 Jascal (V64-5) har visat höga toppar, men det har varit utan skor. Nu gör han comeback och måste tävla med skor runt om. Han var dålig i sin senaste start och min känsla är att han komma vara på topp i nästa start – då han får tävla barfota igen. Som storfavorit ikväll tycker jag därmed att det är givet att gardera.

Omgångens bästa skräll
2 Not So Secret (V64-3) är väldigt mycket bättre än vad raden visar. Han slår nästan alltid lite från underläge, men har många starka insatser i bagaget. Hästen kan öppna bra och är både snabb och stark för klassen. Läget är perfekt och han är inte sämre än någon annan i fältet.

Mina preliminära systemförslag ligger upplagda i samtliga lag – så det är bara att klicka in och kika innan ni väljer att ta en andel.

Nu tar vi hem MILJONERNA tillsammans – igen!

⭐⭐⭐FRÄKKE FREDRIC⭐⭐⭐
⭐⭐⭐FREDRIC LINDMAN - TRAVRONDEN⭐⭐⭐
⭐⭐⭐LINDMAN SJÖAR MED SMÅ MEDEL⭐⭐⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Bergsäkert!

Timo Nurmos verkar forma en ny Mellby Viking i sin Mellby Knekt, som är…

En blandning från norr till söder!

Kvällens V64-omgång är det Halmstad och Boden som delar på. En blandning av hästar…

Proppen ur på hemmaplan

Storvinsten börjar smyga sig närmare och närmare för varje dag nu. Det blev nyligen…

Kopplar grepp om omgången direkt!

Extra miljoner att spela om ikväll när det är jackpot på V86. Vi har…

Genväg till miljonerna

Nya storvinster närmar sig hastigt för varje dag. Vi har varit rätt ute på…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info