Fredric Lindman – Andelsspel

Jag heter Fredric Lindman, född 1986 och bor i Uppsala. Jag har nu passerat tio år som bland annat tipsexpert på Travronden Spel. Jag är i grunden intresserad av alla möjliga sporter, men nu för tiden är det största delen trav. Både som spelare och som skötare till den häst som min sambo och jag tränar tillsammans.

Efter att ha avslutat tre år på högskola inom internationell marknadsföring, försäljning och ledarskap så blev det onaturliga steget att börja sommarjobba på Travronden. Travet hade då funnits vid min sida i några år och min dröm var att få jobba på Travronden, vilket blev verklighet. Efter den sommaren var jag fast och nu har jag alltså över tio års erfarenhet som expert, både på sport- och spelsidan.

De senaste åren som hjälptränare åt min sambo, som har amatörlicens och är obeskrivligt skicklig, har jag lärt mig mer om hästar och trav än jag trodde fanns kvar att lära. Det har utan tvekan öppnat upp mitt sinne och utvecklat mig som hästsportjournalist och spelare. Och framförallt har min kärlek till hästen blivit starkare än någonsin.

När jag spelar så börjar jag alltid med att ”skumma” igenom startlistorna för att få en första känsla. Eftersom jag ser alla lopp som körs så finns de senaste starterna hos de allra flesta V75-hästar färskt i minnet och redan på söndagskvällen börjar alltså olika loppscenarion spelas upp i huvudet. Under veckan gäller det sedan att skapa sig en ännu bättre bild av varje hästs högstanivå och dagsform – hur nära topp kommer varje häst kunna prestera just den här gången? När man fått koll på det och även läst/gjort intervjuer med alla ekipage så börjar bilden av hur varje lopp kommer köras och hur ekiapgen kommer prestera, och det är efter det som man kan börja slipa fram korrekta segerchansbedömningar. När de sitter så gäller det bara att hålla koll på spelprocenten och sedan komponera ihop ett system med maximalt spelvärde och stor chans att få sju rätt.

Jag har ett ben i lopparkivet och ett ben ute i stallet bland hästarna hela tiden, vilket gör min förmåga att bedöma hästar och segerchanser unik.

Jag erbjuder andelar till V86, V75 och GS75.

Välkommen till mitt lag!

V86 - FREDRIC LINDMAN - TRAVRONDEN SPEL - 250 kronor per andel
V75 - FREDRIC LINDMAN - TRAVRONDEN SPEL - 150 kronor per andel
GS75 - FREDRIC LINDMAN - TRAVRONDEN SPEL - 200 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Laddar fullt från start!

Det var en svårlöst V75-omgång under lördagen och ingen spelare hittade sju rätt. Ett…

Fin fredagkväll!

Kvällens V64-omgång är precis avslutad och vi sätter sex lag med Full Pott. Anders…

”Nästan 50 procent på spelet klart i överkant.”

Erik Törnros från Travronden Spel delar med sig av sina tankar i (V75-5) inför…

Sommartravets Final på Rättvik!

Äntligen har det blivit dags för Sommartravets Final med V75 på Rättvik! Som tradition så…

Dubbeljackpot och fredag! 

Vi har tagit tempen på Malin Rydelius inför kvällens spännande omgång som dessutom kryddas…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info