Flera lag på Köpandel.se gav fina nettovinster under 2019!

En av våra spelläggare som hade ett toppen år är Jens ”Statistik Jens” Sjödén – hans nettovinst under 2019 blev totalt 2.050.349 kronor på V75!

Det är JACKPOT och V75 på Solvalla i helgen. Vi bjuder här på Jens egna ord om fjolårets travår och tankar inför helgens omgång.

Mitt bästa travminne från ifjol är från början av november, då mitt Tillsammans-system två gånger i rad samma vecka – först på V86 och sedan på V75 – lyckades ta hem de allra största vinsterna i hela Sverige/världen. Båda gångerna blev det miljonvinster för andelsköparna att dela på. Och det ledde till att jag fick besök av Hans G!
Men jag grämer mig fortfarande över söndagen den veckan! Jag tog för många hästar i V75-1 och med en mindre omdisposition hade det sannolikt blivit den största vinsten en tredje gång…

Lördagens finalomgång har en tradition att bli lättlöst, medianen stannar vid 14 076 kronor. Den här gången har vi en jackpot som ungefär dubblar utdelningen.
Bästa spiken är inte mycket att orda om, 4 Elian Web (V75-3) ska ha omgångens bästa segerchans. Han är inte den största favoriten, eller ens den näst största, men han har den bästa spetsmöjligheten och det betyder mycket för chansen.
Skrällarna styr utdelningen! Blir det ett par rejäla sådana ger 7 rätt bra betalt, även om flera favoriter också segrar. Och jackpotten hjälper ju till. I V75-4 råder nästan skrällgaranti. Passa 8 Very Many Legs där – bara 1%!
I övrigt visar statistiken (kolla min Twitter, @StatistikJens!) att de bästa skrällchanserna finns i V75-2 och V75-7. Jag kommer att massgardera! Och i V75-6 tror jag inte alls på favoriten 3 Atik DL. Där är bästa hästen 8 Arch Lane i skrivande stund spelad till 9,7%!

Min fullständiga analys hittas på travrondenspel.se och på Tillsammans-sajten kan man följa hur systemen utvecklas. Nu ska årets V75-netto bygga sig! Måste ju toppa fjolårets notering om 2.050.349 kronor.

Haka på!

/Jens ”Statistik Jens” Sjödén

Du hittar alla Köpandels lag HÄR! Där även Jens lag STATISTIK-JENS-JACKPOT, missa inte att köpa din andel för 700 kr.

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se