Felix Erixson förstärker Köpandel!

Vi är glada över att kunna presentera Felix Erixson som spelläggare på Köpandel. Inför lördagens premiäromgång delar han med sig av sina tankar.

-Då är det dags för mig att göra debut här på Köpandel. De flesta har säkert hört talas om mig då jag gjort andelar under flera årstid för ett annat ombud och har där dragit under ett antal miljonvinster. Nu kickar vi igång här med ett exklusivt lag på 500 kr á 10 andelar och ett lag för 250 kr á 10 andelar.

Till helgen blickar vi mot vårat grannland i väst och närmare bestämt Momarken. Första avdelningen får vi se några riktiga hedershästar i form av 12 Ble du Gers, 13 Lionel och 14 High Glider. Favorit i loppet ser Anders Svanstedts sjuåriga hingst Starbec’s A. To Z. ut att bli och trots toppformen är det ingen favorit jag helt vill hålla i handen. 7 Bransbys Juke Box trivs bra över längre distanser och är en jag vill varna för. Men det riktiga miljondraget i loppet hittar vi på främre volten i form av 2 First In Line E.P som jag tycker ha sett fin ut på slutet och trots att han startar över 3140 m så är det inget som oroar mig då han vunnit över 2640 m förut, 1 procentaren skriker vi gärna in!

Jag är välkänd för att försöka fälla favoriter, gärna de största och att 2 Stoletheshow som hade ett fantastiskt år förra året ser ut att bli uppemot 70-75 procent gör mig sugen på att försöka gardera i en årsdebut. Ett par riktigt intressant skrällar bakom Stoletheshow tycker jag Readly Lavec och Dark Roadster är.

I sista avdelningen kommer jag verkligen se till att inte ryka på 6 Jonathan Bank A.B. som spelarna ser ut att tappa bort inför helgens start efter några sämre prestationer i ryggen. Detta är en häst med hög kapacitet när han fungerar och han kan även öppna vasst och det låter som kusk och tränare Ole Johan Östre kör i ledningen om han kommer dit. 3 procent i skrivande stund!

⭐FELIX - MILJONMANNEN - STORA!⭐
⭐FELIX - MILJONMANNEN!⭐
⭐ERIK OCH FELIX TAR POTTEN⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Dubbel Ginman önskas

Vi tog oss en pratstund med Anders Sundvall inför söndagens GS75-omgång från Kalmartravet. Solsken…

Extrapengar i potten!

Jackpot på V64 ikväll och vi fick en pratstund med Spelvärdes Tim Schlaucher Esser.…

Korsdragets spikrader!

Vi välkomnar Jonas Heimerwall till Köpandel. Här nedan följer en presentation samt genomgång av…

Tre snabba med Linus Eriksson

Linus Eriksson från Travronden Spel delar med sig av omgångens bästa spik, överspelade samt…

Vidöppen inledning

Det är V64 i Boden ikväll och det är som vanligt ganska så skiktade…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info