Bästa vinnaren under dagen!

Linus Eriksson satte sju rätt på samtliga system under gårdagen och har överlag visat stark form en längre tid. När det nu vankas Elitlopp med V75 har han självklart gjort jobbet och presenterar här sina tre bästa rubrikhästar i omgången.

Omgångens bästa spik:

8 Double Deceiver (V75-6) köptes in för dyra pengar från Nordamerika och hade stora förväntningar på sig när han senast gjorde debut på svensk mark. Dessa infriades också till viss del när han på mycket enkelt sätt dansade undan från spets. Från stallet strör man lovord och Redén själv sade i intervju tidigare i veckan att hästen inte hade gjort bort sig i självaste Elitloppet. Detta säger en del om hur högt man håller hästen och trots att han lottats till ett lurigt åttondespår är jag ganska övertygad om att han löser uppgiften. Favorit när dessa rader skrivs, men inte så stor som jag förväntat mig och för mig är det här den absolut bästa vinnaren under dagen!

Omgångens överspelade:

6 San Moteur (V75-3) är som de flesta vet en sjuhelsikes häst. Att han är favorit till slutsegern i Elitloppet säger jag inget om, men att han är så pass hårt betrodd redan i försöket ställer jag mig däremot tveksam till… Han är inte beroende av ledning och därmed inte heller beroende av spår 1-2, vilket gör att han inte måste köra allt för att vinna försöket. Tvåa i mål och krafter kvar är en utveckling jag tror Björn Goop är nöjd med och som klar favorit på V75 är han därmed given att gardera!

Omgångens bästa skräll:

1 Jewilla (V75-5) tillhörde en av kullens bästa under fjolåret, men fick inte till det när det väl var stora pengar på gång. Kapacitet och fart finns, vilket hon bland annat visade senast när hon på övertygande sätt ledde runt om. Självklart är det tuffare nu än senast, men hästen är som sagt bra och skulle på en snabb Solvalla-oval kunna trava riktigt fort. Med lite strul för storfavoriten, 9 Joviality, kan det bli långt fram och till låg procent är Jewilla en av de roligare strecken på dagens V75-kupong!

⭐⭐⭐Linus - Travronden Spel Stora⭐⭐⭐
⭐⭐⭐Linus - Travronden Spel⭐⭐⭐
⭐⭐⭐Linus Eriksson - Elitloppshelg ⭐⭐⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Vägen mot multijackpot!

V86-rallyt fortsätter och ikväll är det Bergsåker och Örebro som kör – en väldigt…

”Tänkbar spik till inte alltför hög procent!”

Vi har tagit pulsen på Linus Eriksson inför kvällens V86:a. Linus spelade dessutom in…

Tre snabba med Göran!

V64 drar långt norrut, till Boden närmare bestämt och det ser ut att vädermässigt…

Vinnarskallens syn på måndagens V64!

Vi inleder veckan med V64-tävlingar på Sundbyholm i Eskilstuna. Det känns som en spännande…

Intressant lås i avdelning sex

GS75 på Dannero avslutar veckans stora spelformer och det är blandad klass på loppen…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info