En rolig skräll att passa är…

Jackpot och Gävle är det som gäller och jag tycker mig ha hittat en väldigt spelintressant spik som i nuläget bara är spelad till 30 procent, men segerchansen är klart högre.

Hästen jag har i åtanke är 9 Spang Viktor i V75-4. Ett kallblod som hade uppvisning i föregående start. Och är han bara i närheten av den formen på lördag räknar jag med att han vinner. En eventuell dålig bana (prognonsen säger en del regn) är inga som helst problem utan nästan ett plus. Öppet bakom bakom min vinnare och gardering är dyrt…

En rolig skräll att passa är 9 Making Love i V75-5. Han gynnas av distansen och kommer att gå framåt med förra loppet där han satt fast efter en icke noterad galopp. Blir det körning i loppet kommer han in i matchen till slut. Helt glömd på förhand!

Jonas lag heter ”Expressen – Jonas Jackpot” och andelar hittar du HÄR

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se