”En mycket trevlig jackpotomgång i kväll”

Daniel Berglund är en av våra populära spelläggare på Köpandel och han skriver även en mycket populär krönika inför varje V86 och V75 på Travrondenspel.se. Vi bad honom att dela med sig av sina tankar inför kvällens V86-omgång.

V86 är normalt sett svårlöst och ger oftast hög utdelning för åtta rätt, men i februari har det varit ovanligt låga utdelningar och förra veckan var det så favoritbetonat att det inte ens blev någon utdelning för sex rätt. Detta innebär att vi har en mycket trevlig jackpotomgång i kväll med hela 7,1 miljoner extra i potten som alla med åtta rätt får dela på.

Det innebär givetvis bättre spelvärde än vanligt och det är Solvalla och Jägersro som delar på omgången. Solvalla körde tävlingar igår tisdag och bjöd på ett, för årstiden, fint banunderlag och i Malmö är det nästan vårvärme idag och även där lär banan bli fin. Inte samma ”trav-lotto” som i lördags alltså…

Trots lite väl få hästar i några lopp ser omgången spännande ut och den sportsliga höjdaren kommer i V86-6 där den senast imponerande V75-finalvinnaren 4 Gardner Shaw är favorit att hålla undan 20 meter för ett par duktiga guldhästar. Det borde han klara av om han är lika bra som senast, men jag sätter stort frågetecken för spår fyra i voltstart och tror att det är klar risk för galopp eller tappstart. Gardner Shaw är en storfavorit som jag kommer att gå emot för att ha chans på lite större pengar i kväll.

Omgångens stora snackhäst är Timo Nurmos nyförvärv 2 Aragorn As i V86-4. Timo presenterade ett mycket fint nyförvärv i Bitcoin d’Arc som vann på V86 för två veckor sedan och nu är snacket att den här hästen tränar lika bra och ska ha minst lika bra segerchans. I så fall blir Ready Cash-sonen svårslagen, men han lär också skena i spelprocent fram till spelstopp och jag har ett starkt motbud som det var väldigt bra intryck på i V75 senast.

Det blir en spännande V86-kväll och vill man spela V86 med mig och försöka ta del av jackpotmiljonerna så har jag två olika system hos Köpandel.se. Mitt stora system heter DANIEL BERGLUND – STORA! och spelas på 10 andelar á 1500 kr/st. Det andra heter DANIEL BERGLUND V86-KRÖNIKAN och är på 25 andelar á 268 kr/st.

Välkomna att haka på!

⭐️⭐️⭐️ DANIEL BERGLUND - STORA! - 1500 kronor per andel
⭐️ DANIEL BERGLUND V86-KRÖNIKAN TRAVRONDEN SPEL - 268 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Spring Race bjöd på fin fina vinster!

Grattis till alla andelsköpare som under påsken tog chansen och ryggade något av våra…

Dennis Engelbos tipsform är på topp!

Dennis Engelbo som driver det trestjärniga laget DENNIS ENGELBOS STORA – TRAVRONDEN hos på…

”Ingen svarar kraftpaketet”

Det är onsdag och favoritspelet V86 står på menyn. Givetvis har Torsk På Travet-duon…

”Om inget oförutsett händer kommer jag gå på…”

Axevalla står som värd för kvällens V64-omgång och Tim Schlaucher Esser från Spelvärde.se är…

DANIEL OLENKLINT – ÖVERODDS.SE

Det är dags för V75 på Romme där det även finns några extramiljoner i…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info