”En champ är alltid en champ” 

V75-cirkusen landar i Bollnäs på lördag och Torsk på Travet-duon Markus Jalsborn och Johan Bergman är laddade till tänderna.

Omgångens bästa vinnare har alldeles för lite pengar på sig sett till kapaciteten och vinner trots jobbiga förutsättningar. Det känns alltid tryggt att ha Örjan Kihlström i sulkyn när man ska plita ner ett singelstreck. Han förivrar sig sällan och bränner inte speciellt ofta med riktigt stora favoriter.

Det kommer han heller inte göra med 8 Champ Lane i V75-2. Fyraåringen lever verkligen upp till sitt namn då han ståtar med fyra segrar på sex försök. Timo Nurmos har matchat valacken försiktigt, men kunnande finns så det räcker och blir över. Örjan brukar som sagt inte göra några stora misstag och trots bricka åtta bakom bilen bör det bli tidig ledning utan att det kostar för mycket – väl där blir ekipaget mycket svårslaget. Även om det skulle bli utvändigt ledaren är det toppchans och Champ Lane är omgångens bästa spik!

En som har en smaskig uppgift är 1 Chapuy i V75-avslutningen. Innerspår över kort distans är mumma och han leder normalt runt om, men det är alltid läskigt med debutanter från Daniel Redéns stall och det känns givet att låsa loppet med 10 Vae Victis Club. Vem som kör? Jo, en viss Örjan Kihlström…

Ett par hästar att se upp med i omgången. 3 Queer Fish (V75-3) kan det lösa sig perfekt för om 1 Hill Street och 2 Dreamoko kör mot varandra, vilket vi hoppas och tror. Det är hemmaplan för Queer Fish, som dessutom utrustas med maximal balans denna gång. Pass upp!

7 Rappnor i V75-4 var inte som bäst senast, men brukar annars prestera bra. Nu får sjuåringen ny kusk i sulkyn för första gången på över två år och inte vem som helst. Jorma Kontio är grym på att hålla hästarna motiverade hela vägen och Rappnor är ett måste på kupongen.

Vi erbjuder som vanligt andelar för 50 kronor och 100 kronor – se till att hänga på ett vinnande gäng!

Andelarna hittar du här:
Torsk På Travet – 100 kr
Torsk På Travet Sill – 50kr

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se