”Det var dock givet att rygga rakt av”

Kristofer Axén jobbar på Spelvärde.se och driver laget ”Axén – Spelvärde.se” hos oss på Köpandel. Under onsdagens V86 levererade han åtta rätt och en fin summa tillbaka till andelsköparna!

Totalvinst för systemet: 72.316 kr
Vinst per andel: 7.216 kr
Andelspris: 500 kr

Vad var avgörande för ditt system för kvällen?
– Framför allt att spikarna levererade och var så bra som vi trodde. Gardner Shaw (15%) spikade vi på Spelvärde, men det loppet var inte jag ansvarig över så jag kan inte ta åt mig någon ära – det var dock givet att rygga rakt av. Däremot var jag ansvarig för den andra spiken Global Agreement (31%) och det var såklart tillfredställande att han vann från ledningen precis enligt plan. I de övriga lopp tippade vi väldigt bra på Spelvärde och då är det inte svårt att sätta.

Du har många storvinster bakom dig, ändras känslan kring vinster ju fler du levererar?
– Jag försöker hålla ett linjärt humör där jag inte tror att jag är ”king of the castle” bara för att det blir åtta rätt eller att det går bra – samma sak tvärtom att det gäller att inte gräva ned sig om det går dåligt. Det är bara att jobba på och försöka vara en robot i psyket, då kommer vinsterna automatiskt. Jag ska erkänna att jag blev glad i smyg igår i alla fall.

Vad är ditt hetaste tips inför lördagens V75-omgång?
– Lördagen är jag inte riktigt klar med ännu då jag jobbar med fredagens omgång som ser rent grym ut. Det är ju uttagningslopp till Kriteriet och Oaks – det tipsmaterialet på spelvärde.se kommer hålla hög klass vill jag lova. Men ska jag säga något gällande lördagen så har jag svårt att se att jag kommer gardera 2 Naheed i V75-1.

AXÉN – SPELVÄRDE.SE ⭐ ⭐ ⭐

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media