”Det finns goda möjligheter att hålla täten initialt”

När Solvalla och Åby arrangerade V86 för två veckor sedan levererade Daniel ”Jesus” Karlssons båda lag på Tillsammans.Vinsten blev över 28.000 kronor tillbaka per andel. Ikväll är det Solvalla och Jägersro som står för värdskapet och Jesus är taggad på att spela in ännu större pengar. Nedan bjuder han på en understreckad häst i omgången.

Hur ser du på kvällens omgång?
– Det finns inga klockrena storfavoriter, vilket borgar för hög utdelning och ett spännande drag som definitivt kommer finnas med på mina system är 1 Apple Rose (V86-6). Stoet har passande förutsättningar med innerspår i volten och det finns goda möjligheter att hålla täten initialt. Därefter kan ”Micke J” lägga upp taktiken efter eget tycke och smak och jag blir inte alls förvånad om ekipaget lyckas fälla storfavoriten 10 Lady Nadine. Lägg därtill att det blir barfota runt om för andra gången i karriären så har vi ett väldigt fint spelvärde!

Här kan du köpa in dig på Jesus andel för 500 kronor

Här kan du köpa in dig på Jesus andel för 1.500 kronor

Apple Rose och Mikael J Andersson.

Våra andelsspel

Välkommen till laget!

På Köpandel.se kan du vara med och spela tillsammans med några av landets främsta tipsters. Vi har andelar från 10 kronor och uppåt.

Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se