”Den sportsliga höjdpunkten finns i V75-6…” – Tim på Spelvärde.se

Rolig V75-omgång i helgen med lite lägre klass på loppen än vad som vanligen är fallet på lördagarna!

Den sportsliga höjdpunkten finns i V75-6 och här finns också min stora spelidé i omgången. Direkt vid målgång i årsdebuten gjorde jag en mental notis att 8 Queer Fish (V75-6) ska passas i nästa start.

Bara elva dagar senare kommer Magnus Träffs Sweden Cup-vinnare ut i andra starten för året och jag förväntar mig att valacken är kraftigt förbättrad med lopp i kroppen.

Snacket inför årsdebuten var nämligen att Queer Fish skulle behöva loppet i kroppen och facit från tidigare årsdebuter pekade på samma sak. Trots det stod elvaåringen för en riktigt bra insats när han spurtade vasst efter invändig resa och sköt till rejält som tvåa bakom Nappa Scar.

Queer Fish utvecklades som bekant enormt under fjolåret när han vann Sweden Cup efter en enorm avslutning, man ska inte glömma bort att han stod för flera riktigt starka prestationer utöver den segern – bland annat som trea i Jämtlands Stora Pris. Jag är helt säker på att valacken har en fin säsong framför sig även i år och uppgiften på lördag ser riktigt spännande ut.

I mina ögon är Queer Fish huvudet högre än motståndet, att en bronshäst som Coogan är storfavorit på läget är rent ut sagt löjligt. Händer inget oväntat kommer jag spika Queer Fish till en ruggigt fin spelprocent.

Det finns hög potential i mitt V75-system på lördag med andra ord – häng gärna på!

Tims andelar hittar du här:

https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21453?andelsspel=101883

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se