Comeback på V75 för Olenklint!

Daniel Olenklint är tillbaka efter lite sommarledigt och vi har längtat efter att ta del av hans tankar inför V75! Här delar han med sig av sina idéer inför lördags-omgången som ser väldigt intressant ut.

Jägersros V75-omgångar brukar vara tämligen lättlösta. Den här omgången är dock ett undantag då det ser väldigt svårt ut på förhand! Omgången innehållet ”fulla fält” och två av loppen består dessutom av 15 hästar – så borde det se ut oftare på V75!

Vem ska man då spika i omgången?
Jag har en stor förkärlek till 14 Zenzero Jet i V75-3. Pine Chip-sonen har kapacitet att tävla i en klart högre klass än den han nu befinner sig i och då det ser ut som att flera av konkurrenterna med framspår jagar ledningen så är jag inne på att det här loppet kommer att köras i ett högt tempo från början, vilket skulle gynna min spik kraftigt. I ett lopp där ”alla” garderar väljer jag att spika för att spara strecken till övriga lopp!

Vart ska det då skrälla? Jag ser faktiskt flera underspelade hästar i nästan varje avdelning…Vad sägs exempelvis om tolv procent på 7 Laleh Pellini V75-4?!

Detta är en väldigt kapabel häst som har visat att hon inte är långt efter kulltoppen bland de fyraåriga stona. Springspår och Björn Goop är två plusfaktorer och den här hästen är given på mitt system!

Jag vill även framhålla nioprocentaren 3 Forfantone Am i V75-5. Hästen var med i Jubileumspokalen senast och satt då instängd med alla krafter sparade! Den här femåringen är under utveckling och då favoriten 1 Racing Mange dessutom agerade väldigt tamt i den senaste starten tycker jag att Forfantone är oerhört spelvärd i detta lopp.

Stort lycka till med era spel i helgen!

Daniel Olenklints andelar hittar du här:
DANIEL OLENKLINT – ÖVERODDS 1000 kr

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media