”Bästa spiken i omgången är utan tvekan…” – Berglund

Det är V75 på Mantorp i helgen och Daniel Berglund har hittat bästa spiken, han delar här med sig av sina tankar inför omgången.

Läckra V75-tävlingar på Mantorp denna lördag där omgångens sportsliga höjdpunkt är matchen i V75-3 mellan den i åtta starter obesegrade fyraåringen Ecurie D. och fjolårets kriterievinnare Power. En extra krydda till loppet är att båda har lottats till svåra utgångslägen och det kommer att vara mycket vunnet för den som får chansen att avancera mot täten först.

Ecurie D. ser ut att bli favorit, men jag kan inte släppa Power som jag trodde mycket på i Kungapokalen förra helgen. Det blev lite fel för honom då och både jag och Robert Bergh räknar med ett offensivare upplägg och en bättre Power denna gång. Jag kommer mest troligt att betala för båda på V75, men även den trolige ledaren Armour As som kan bli svårfångad om favoritduon får trafikproblem.

Bästa spiken i omgången är utan tvekan Karamel Hill i V75-4. Hon har gjort två starter för Björn Goop och sett strålande fin ut. Senast bara studsade hon undan när Goop drog ner det norska huvudlaget och vann överlägset med full spänst över mål trots ett lopp utvändigt ledaren. Från springspår på tillägg är det toppchans till tidig ledning och då förlorar hon knappast loppet.

Vill man spela V75 med mig så gör jag som vanligt två olika system på Köpandel.se. Ett för den som vill satsa lite mer (1500 kr/andel) för att få en större andel i ett system med hög potential och ett 25-andelars där varje andel kostar 259 kr/st. Det går givetvis bra att köpa flera andelar för större del i systemen.

Välkommen att hänga med!

/Daniel Berglund

Mina V75-lag:

DANIEL BERGLUND – STORA – 1500 kr per andel

DANIEL BERGLUND V75-KRÖNIKAN TRAVRONDEN SPEL – 259 kr per andel

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se