”Arbetet med loppen bar frukt”

Daniel ”Jesus” Karlsson från Spelvärde.se kan man lita på. Bägge hans lag hos oss på Köpandel levererade under onsdagens V86-omgång och de som hade andelar kan skatta sig väldigt lyckliga!

Om vinsterna säger ”Jesus” följande..

När Super Days skulle avslutas förra veckan radade favoriterna tyvärr upp sig och det blev inte många kronor på åtta rätt. Det gjorde dock att det blev en jättejackpot även till V86 den här veckan och givetvis lade jag ned mig rejält i grejorna för att kriga om miljonerna. Arbetet med loppen bar frukt och vi lyckades få full pott både på det lilla samt det stora andelssystemet! Spikarna Global Agreement och Gardner Shaw vann båda tämligen säkert och i övrigt var raden inte alltför svårfunnen.

Tack vare den stora jackpoten blev det drygt 51.000 kronor på åtta rätt och mina system inbringade 66.936 respektive 75.888 kronor! Detta innebar drygt 15.000 kr/andel tillbaka på det större systemet samt drygt 13.000 kr/andel tillbaka på det mindre – otroligt roligt!

Närmast ser jag fram emot Hagmyrens V75-omgång på lördag, vilken jag redan läst på en hel del. Tipsformen kan inte vara så mycket bättre än den är för dagen och jag ska göra allt jag kan för att pricka alla vinnare även på lördag – ta chansen och häng med!

JESUS – SPELVÄRDE.SE
JESUS LILLA – SPELVÄRDE.SE 

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media