Andelar med statistiken i ryggen!

Flera lag på Köpandel.se gav fina nettovinster under 2019! Ett av dem är Storavinster.se som varje vecka levererar toppandelar till både V86 och V75! Här ger Lindvall sin syn på V86-4:

– I V86-4 sprider spelarna strecken, men jag menar att 5 Cash Cowboy har en riktigt fin uppgift och ska vara favorit. Han har det bästa startspåret och är spetsfavorit, varifrån han tagit 2 av 3 segrar. PG Norman kommer att värma honom med bike och fungerar det så tävlar han med den för första gången. Det låter som de värsta motbuden ska köras ”snällt” så jag tror att Erik Adielsson kan dirigera runt om. Bästa skrällen i loppet är 3 E.V. Mici. Han är rätt kvick den första biten, gillar ledningen och utrustas, sannolikt, med bike för andra gången. I skrivande stund är han spelad på 4%, vilket är klart i underkant.

Andelsspelet Storavinster.se gjorde sexsiffrigt netto på V86 2018 och V75 2019. Vi har mycket gott hopp om att spela in ännu mer pengar i år. En andel till kvällens jackpot kostar 250 kronor.

Erik Adielsson kör Cash Cowboy som Lindvall tycker är befogad favorit.

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se