Given i striden!

Det är dags för V86 denna onsdag och det är som alltid fina pengar att spela om på onsdagarna. Denna vecka saxas omgången mellan Åby och Solvalla, vilket gör att det är lite olika förutsättningar. Dennis Engelbo delar med sig av sina tankar.

I den första avdelningen är det inget fullt fält, men ändå känns det som att det kan bli skräll. Visst är favoriten Romero bra, men han vinner inte ihjäl sig och dessutom är han långtifrån stabil. Perfekt utgångsläge gör att han givetvis kan vinna loppet, men gardering är för mig given. Kanske framför allt med Cassiopeia som visserligen är ojämn, men kan få perfekt resa från invändigt startspår över kort distans. Given i striden.

Nu har visserligen inte hästen startat på ett tag och har uselt spår, men att Timo Nurmos Mirci A’lir ska vara spelad till under tio procent är för mig helt obegripligt. Det är loppets klart bästa häst och fungerar han bara så ska segerchansen vara god. Det är en sådan häst som bara skulle kunna runda hela fältet vid en bra dag.

Rick Ebbinges hästar är svåra att räkna på. Ena dagen kommer fantastiska prestationer för att andra dagar vara betydligt mer blygsamma. Nu möter visserligen Bahia ett riktigt skralt gäng i V86-3, men det finns ändå några vettiga konkurrenter. Framför allt Flemming Jensens Targaryan tycker jag är väldigt tidig liksom Conrad Lugauers Debutante som har fart nog för att vinna vid felfritt lopp.

Där var en del tankar från mig inför kvällens omgång. Jag har två system till försäljning där det ena systemet kostar 300 kronor per andel, samtidigt som det andra kostar 100 kronor. Det är begränsat antal andelar till försäljning, så först till kvarn gäller!

⭐DENNIS ENGELBOS STORA - TRAVRONDEN⭐
⭐DENNIS ENGELBO - TRAVRONDEN⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Snacka om toppform!

Vi kommer från en riktigt bra spelhelg där mina lag spelade in nettoplus under…

Jackpotspiken hittas i GS75-7!

Martin Olsson var en av de spelläggare som igår hittade 7 rätt på V75!…

Jackpot gör det hela extra kittlande!

Det har blivit många fullträffar senaste veckorna och tipsformen är det bevisligen inget fel…

Dags för repris!

Förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina tipsformen. Det var många…

Spets och slut!

V64 körs ikväll på Gävletravet och det ska bli några droppar regn under dagen,…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info