Emelie har hittat några kantbollar!

Örebro står för värdskapet under lördagens V75-omgång och spelmässigt ser det intressant ut!

Mitt system EMELIES TIPSHÖRNA ligger till grund för mina tankar och andelen kostar 200 kr. Vill ni delta med en andel eller två i något av mina andra system så gör ni det smidigast genom att klicka på länken längst ner på sidan som tar er direkt till systemen inne på ATG-tillsammans.

V75-1
11 Napoleon Cash står för klassen i gänget som inledde karriären med fyra segrar på sina fem första starter. Här kan vi nog förvänta oss ett offensivt upplägg. Femåringen är bra nog att vinna loppet, men bakspår på Örebro är inte superbra och gardering är nog att föredra. 4 Hefner Am trivs att tävla i den främre träffen och förväntas göra en bra prestation, intressant med Ulf Ohlsson också. 2 Humble Man trivs på Örebro och har tidigare en V75 seger i bagaget. Det kan vara en tänkbar skräll i inledningen.

V75-2
Ett relativt öppet lopp på förhand men främst en häst som sticker ut lite extra. 8 Kentucky River är en häst som Per Nordström har derbytankar om. Fyraåringen tål grovjobb och planen är att avancera fram direkt. Ska ses med högst vinstchans i loppet. Letar man storskrällar vill jag främst lyfta fram 5 Notorious Zon som kan dyka upp som en obehaglig överraskningar på målfotot

V75-3
Megafavoriten Sister Sledge fick under fredagen strykas på grund av feber. Vilket ändrar loppets förutsättningar en del. 11 Marion Fouty Bon lär bli favoriten istället. Men återigen så är inte bakspår bra på Örebro och det är något tveksamt hur hon hanterar att tävla bakifrån. Hon har tagit samtliga segrar från ledningen 11/13. Istället skulle jag vilja lyfta fram hästarna 5 Miracle Tiel som är hästen att slå från tät. Samt 9 Carna Sensei som tillhör en av loppets bästa hästar och är inte så tokig i grunden. 

V75-4
Ett öppet Diamantsto på förhand och risk för skräll. Nämner främst 12 Minnucci Zon som är härdad och tål en del grovjobb. 14 Vilja T.Y.C. är snabb och får hon spara sin speed kan hon dyka upp på målfotot. Missa heller inte 5 Kathrine S.H.

V75-5
Här kommer det troligtvis gå undan redan från start. Men tycker det står mellan främst 5 Hipster Am samt 1 Zorro Wind. Hipster Am är väldigt startsnabb men kommer utmanas av Zorro Wind fördel den som sitter i ledningen. Det blir dessutom barfota runt om direkt vilket är plus. 

V75-6
Pär Nordströms stjärna Önas Prince räckte inte riktigt hela vägen i årsdebuten på Färjestad, kommer nu med lopp i kroppen och ska ses med bra chans på nytt. Femåringen har dragit spår fyra bakom bilen och vi kan förvänta oss ett fartfyllt race för att knipa sista platsen till Paralympiatravet som sedan avgörs 7 maj. Motbud främst 4 Brother Bill som har kapacitet att segerstrida även från dödens. 

V75-7
I avslutningen  kommer vi få se fjolårets vinnare 13 Moni Viking tillsammans med Björn Goop. Första pris 400.00 kronor och loppet avgörs på distansen 3.140 meter över tre volter. Nioåringen har tjänat mest pengar i fältet och har en lämplig uppgift framför sig på pappret. Men vill ändå lyfta fram storskrällen 8 One Kind Of Art som kommer med lopp i kroppen och siktas hit. Nu maxad utrustning vilket är klart intressant om det faller väl ut. Spelad till 1 % i skrivandes stund.

EMELIES TIPSHÖRNA
EMELIES DIAMANT
EMELIES SMARAGD
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Hemmaplan!

Linus Eriksson delar med sig av omgångens bästa spik, skräll samt överspelade inför kvällens…

Snacka om toppform!

Vi kommer från en riktigt bra spelhelg där mina lag spelade in nettoplus under…

Jackpotspiken hittas i GS75-7!

Martin Olsson var en av de spelläggare som igår hittade 7 rätt på V75!…

Jackpot gör det hela extra kittlande!

Det har blivit många fullträffar senaste veckorna och tipsformen är det bevisligen inget fel…

Dags för repris!

Förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina tipsformen. Det var många…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info