”Tänk att alltid ha rätt i omgångens två svåraste lopp”

Jens Sjödén har haft fina framgångar med sina V75-lag, alla lagen briljerar stolt med tre stjärnor. Vi bad Jens berätta om strategin bakom dom, samt dela sina tankar inför lördagens omgång på Solvalla.

– Tänk att alltid ha rätt i omgångens två svåraste lopp? Så är det på STATISKT STATISTISKT. Det är ett system som varje vecka spelas efter förutbestämda regler. En av dessa säger att omgångens två mest troliga skrällgenererare alltid ska helgarderas. Precis alla ska med, det kommer aldrig hända att man sparat bort någon ”chanslös” som sedan ändå går och vinner.
Sedan ska omgångens två största vinstchanser alltid spikas. Den här veckan är förstås 3 Admiral As (V75-5) en av dem och för det mesta är spikarna favoriter. För tre veckor sedan, då systemet drog in 134.660 kronor (tio andelar), var en av spikarna andrahandare – men det här systemet letar inte spelvärde bland spikarna, utan de med störst vinstchansprocent spikas, oavsett vad spelprocenten visar! Mellanloppen löses sedan med fyra streck vardera, vilket inte är den tuffaste utmaningen med de mest svårlösta loppen avklarade.

Jag har också det mer konventionella systemet STATISTIK-JENS. Det bygger på mina tankar i analysen på travrondenspel.se och här får jag bestämma själv. Bort med ”chanslösa”, och jag är inte låst till två spikar. Det blir spiklöst om det är en sådan omgång, tre spikar om det är en sådan. Den här veckan lutar det åt en, då jag gärna kräver chans på rätt sida 50/50 för att spika. Mina system ligger alltid synliga, så det går att följa på sajten hur de bygger sig!

Det har gått bra på slutet, formen är på topp! Efter några större vinster på kort tid är både ”Statiskt statistiskt” och ”Statistik-Jens” trestjärniga. Det är också det speciella systemet STATISTIK-JENS JACKPOT, som bara spelas veckor som denna! Senast det var jackpot, på Bjerke för två veckor sedan, blev det bara sex rätt men ändå 36.005 kronor tillbaka (tio andelar).
Admiral As kan behövas, för i övrigt ser omgången jämn och knepig ut. Novemberfinaler har avgjorts sedan 2011 och bara en gång har utdelningen blivit låg. Svårighetsgraden brukar hamna på en lagom nivå. I år hjälper jackpotpengar till. Jag kommer följa tävlingarna på plats på Solvalla och finslipar där systemen med sista-stund-information!

Välkommen att haka på en andel i något av mina lag!

⭐️⭐️⭐️ STATISTIK-JENS - JACKPOT - 700 kronor per andel
⭐️⭐️⭐️ JENS - STATISKT STATISTISKT - 500 kronor per andel
⭐️⭐️⭐️ STATISTIK-JENS - 350 kronor per andel
⭐️ Här hittar du alla Köpandels V75-lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Jackpotspiken hittas i GS75-7!

Martin Olsson var en av de spelläggare som idag hittade 7 rätt på V75!…

Jackpot gör det hela extra kittlande!

Det har blivit många fullträffar senaste veckorna och tipsformen är det bevisligen inget fel…

Dags för repris!

Förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina tipsformen. Det var många…

Spets och slut!

V64 körs ikväll på Gävletravet och det ska bli några droppar regn under dagen,…

Ny succé!

Dubbeljackpot på V86 och förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info